1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2014 19:09

Παρουσία Μαυρομάτη η τελευταία προπόνηση της Εθνικής Εφήβων

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων ενόψει της συμμετοχής της στο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στην Βουλγαρία και τα Σόφια το τριήμερο 25-27 Απριλίου με την απόστολή της Εθνικής Εφήβων να ταξιδεύει αύριο το πρωί (8.00) για την πρωτεύουσα της γειτονικής χώρας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στον όμιλο μαζί με τις Βουλγαρία, Ολλανδία και Αγγλία.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση της Εθνικής που πραγματοποιήθηκε στο Κατσάνειο, βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης ο οποίος συνομίλησε με το προπονητικό τιμ (Αγγελόπουλος, Δρίκος) και τους νεαρούς διεθνείς.

Η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί αύριο το πρωί (08.00) για τη Σόφια και το απόγευμα θα προπονηθεί στο γήπεδο όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες.

Η 12άδα της Εθνικής αποτελείται από τους:

Πασαδόροι: Κασαμπαλής Σταύρος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Θεοδόσης Ηλίας (Ηρακλής) 

Ακραίοι: Κωστόπουλος Βασίλης (Πανερυθραϊκός), Ιωαννίδης Γιάννης (Ηρακλής), Μούχλιας Βασίλης (Έβρος Σουφλίου), Σπυριούνης Κυριάκος (Μίλωνας)

Κεντρικοί: Τουρνάκης Αλέξανδρος (Μίλωνας), Παπάζογλου Θανάσης (Αίας Ευόσμου), Βουλκίδης Θεόδωρος (Νίκη Αιγινίου)

Διαγώνιος: Τζιουμάκας Γιώργος (Bre Banca Lannuti Cuneo), 

Λίμπερο: Καρασαβίδης Βασίλης (Αίας Ευόσμου), Τσαδήμας Θεόδωρος (Παλλήνη)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ