1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-04-2014 14:06

Πάσχα στο γήπεδο για την Εθνική νεανίδων

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Νεανίδων του Βόλεϊ η οποία φιλοξενείται στην πόλη μας. Στην ομάδα σταδιακά ενσωματώνονται και οι αθλήτριες που έλλειπαν κατά την έναρξη της για αγωνιστικούς λόγους. Σήμερα αναμένεται να ενσωματωθούν και οι αθλήτριες οι οποίες συμμετείχαν στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα (στο οποί έλαβαν την τρίτη θέση) που έγινε στην Πορτογαλία.
Στα πλαίσια της καλύ τερης προετοιμασίας της η Εθνική μας ομάδα θα δώσει τρία φιλικά με την αντίστοιχη Εθνική ομάδα της Ισπανίας η οποία θα φιλοξενηθεί και αυτή στην πόλη της Καλαμάτας.

Τα φιλικά θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα και όσοι φίλαθλοι το επιθυμούν θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν.

Μεγάλο Σαββάτο 19/4/2014 18:00

Δευτέρα του Πάσχα 21/4/2014 20:00

Τρίτη του Πάσχα 22/4/2014 20:00

Τα φιλικά αυτά θα αποτελέσουν την τελευταία «πρόβα» της ομάδας πριν το προκριματικό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί 24 - 26 Απριλίου στην πόλη μας και θα κρίνει τις Εθνικές ομάδες που θα συμμετάσχουν στην τελική Φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ