1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-04-2014 10:05

Ήττα της Εθνικής Εφήβων από τη ΜΕΝΤ

Το πρώτο της φιλικό έδωσε σήμερα η Εθνική Εφήβων που έχει ξεκινήσει από το περασμένο Σάββατο την προετοιμασία της στην Θεσαλονίκη για τον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού που θα διεξαχθεί το τριήμερο 25-27 στη Σόφια (με αντιπάλους τις Βουλγαρία, Ολλανδία, Αγγλία).


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετώπισε την ΜΕΝΤ (που προετοιμάζεται για τα μπαράζ δευεραθλητών της Α2) και ηττήθηκε με 2-1 σετ, ενώ η ομάδα της Τούμπας κέρδισε και το έξτρα σετ (τάι μπρέικ) που έπαιξαν οι δύο ομάδες.

«Με δεδομένο το χρονικό διάστημα που έχουμε δουλέψει πρέπει και είμαστε ικανοποιημένοι από αυτά που είδαμε σήμερα», είπε αρχικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Άρης Αγγελόπουλος και συνέχισε: «Ο βασικός μας αντίπαλος είναι ο χρόνος γιατί θα πρέπει σε λίγες ημέρες να γίνουμε ένα πιο ομοιογενές σύνολο με όσο το δυνατόν περισσότερους αυτοματισμούς. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε κι αυτό θα συνεχιστεί στο Βελιγράδι κι αυτά τα ματς ελπίζω να μας βοηθήσουν να λειτουργήσουμε ακόμη καλύτερα κυρίως σε θέματα τακτικής. Αυτό πάντως που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση τόσο από τα παιδιά όσο κι από το προπονητικό τιμ όσο για να φτάσουμε κι αν είναι δυνατόν να ξεπεράσουμε τα όρια μας».

Η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Βελιγράδι όπου θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με την Εθνική Εφήβων της Σερβίας (Μ. Πέμπτη, Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο) για να επιστρέψει την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη απ’ όπου θα αναχωρήσει την ερχόμενη Πέμπτη για την Σόφια.

Τα σετ: 21-25, 25-19, 23-25 (12-15)

ΕΘΝΙΚΗ(Αγγελόπουλος): Βουλκίδης, Κωστόπουλος, Κασαμπαλής, Σπυριούνης, Παπάζογλου, Τζιουμάκας, Καρασαββίδης -λ, Τσαδήμας –λ / Ηλίας, Μούχλιας, Τουρνάκης, Ιωαννίδης
ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Σακόγλου, Χατζηηλιάδης, Χρυσάφης, Παπαϊακώβου, Αντιφάκος, Μποζίδης, Κνάπεκ –λ / Μπαλάσκας, Δημητριάδης, Βέλο

Πηγή: ΕΟΠΕ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ