1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-04-2014 12:47

Με τον ΣΦΕΕΟΠ στην Καλαμάτα

Εκδρομή στην Καλαμάτα διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Εθνικών Ομάδών προκειμένου να μαζέψει κόσμο που θέλει να παρακολουθήσει την προσπάθεια της Εθνικής Νεανίδων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.



«Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης ανακοινώνει πως θα σταθεί στο πλευρό της Εθνικής Νεανίδων και στην μεγάλη προσπάθειά που θα κάνουν οι διεθνείς μας στην Καλαμάτα για να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Σύλλογος θα δώσει το παρών στο γήπεδο της Καλαμάτας κατά τους αγώνες της Νεανίδων και μάλιστα το Σάββατο 26 Απριλίου διοργανώνει αυθημερόν εκδρομή από την Αθήνα προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων στο τελευταίο παιχνίδι του Ομίλου κόντρα στο Βέλγιο.

Το λεωφορείο του Συλλόγου θα αναχωρήσει το Σαββάτο (ώρα και σημείο θα ανακοινωθούν σύντομα) και η επιστροφή θα γίνει μετά το τέλος του αγώνα…

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές συμμετοχών στην εκδρομή του Συλλόγου μπορείτε να επικοινωνείτε στο 6972265944 (Αρβανιτίδης Δημήτρης) και στο 6945338882 (Στουραϊτης Γιάννης)».

1 σχόλιο

  • Comment Link φιλος εθνικων ομαδων Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 13:18 posted by φιλος εθνικων ομαδων

    Σχετικά με την χθεσινή του παραίτηση από το ΔΣ της ΕΟΠΕ, ο κος Στουραιτης ανακοίνωση πότε θα βγάλει;;;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ