Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
18-03-2014 21:13

Ενημέρωσε την Καλαμάτα ο ΣΦΕΕΟΠ

Απόλυτα πετυχημένη ήταν η παρουσία του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης στην Καλαμάτα και το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών.

Τα μέλη του Συλλόγου στο περιθώριο των αγώνων είχαν την ευκαιρία να κάνουν ευρύτερα γνωστή στους φιλάθλους της Μεσσηνίας την παρουσία του ΣΦΕΕΟΠ και τις προσπάθειες που αυτός καταβάλει για την στήριξη των Εθνικών μας ομάδων.

Μέσω ενημερωτικών φυλλαδίων που μοιράστηκαν στην είσοδο του γηπέδου, αλλά και μέσω ηχητικών μηνυμάτων που ακούστηκαν κατά την διάρκεια των αγώνων, ο Σύλλογος κάλεσε όσους μπορούν και θέλουν να εγγραφούν μέλη του ενισχύοντας έτσι τις ενέργειες που κάνει στα πρώτα του βήματα.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν θετική, αφού άπαντες έδειξαν ενδιαφέρον για τον Σύλλογο, ενώ από το σημείο όπου είχε στηθεί το ειδικό σταντ του ΣΦΕΕΟΠ πέρασε και φωτογραφήθηκε και ο τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών Σωτήρης Δρίκος.

Ο Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης στο πλαίσιο των δράσεών του θα δώσει το παρών στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών που θα φιλοξενηθεί στην Πύλο στις 29 και 30 Μαρτίου, καθώς και στην Γενική Συνέλευση της ΕΟΠΕ στην Χαλκίδα στις 20 και 21 Μαρτίου.