Εκτυπώστε τη σελίδα
22-01-2014 17:16

Ξεκίνημα των Προεθνικών ομάδων Παμπαίδων-Παγκορασίδων

Στο πλαίσιο εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ, ξεκινά η λειτουργία των κλιμακίων των Προεθνικών Ομάδων σε όλη την Ελλάδα.

Την επιμέλεια των ομάδων αυτών, θα έχουν 32 Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές σε όλη την Ελλάδα.

Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει την ανίχνευση και προπόνηση αγοριών και κοριτσιών, με απώτερο στόχο την δημιουργία των πρώτων Εθνικών ομάδων Παμπαίδων και Παγκορασίδων.

Συγκεκριμένα, οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές, θα αναζητήσουν αγόρια που έχουν γεννηθεί τα έτη 1999, 2000 και 2001 και κορίτσια που έχουν γεννηθεί 2000 και 2001 και θα επιμεληθούν των συγκεντρωτικών προπονήσεών τους, σε συνεργασία με τις τοπικές Επιτροπές και Ενώσεις που θα αναλάβουν και την υποστήριξή τους, σε τοπικό επίπεδο.

Την γενική επιμέλεια του προγράμματος έχουν οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Σ. Δρίκος (αγόρια) και Δ. Φλώρος (κορίτσια) και θα συνεχιστεί μέχρι το καλοκαίρι, οπότε θα γίνουν και οι τελικές επιλογές.

Πηγή: volleyball.gr

5 σχόλια

  • Comment Link Νάκης Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 15:56 posted by Νάκης

    Πάλι πρωτοτυπήσαμε! Ενώ έχουμε καταργήσει τα Πανελλήνια πρωταθλήματα παμπαίδων παγκορασίδων και τα έχουμε υποβαθμίσει σε επίπεδο τοπικό, αφού αφαιρέσαμε ένα δυνατό κίνητρο από τα παιδιά και τους γονείς, ερχόμαστε τώρα να χρυσώσουμε το χάπι. Τι ποιο αξιοκρατικό να γινόταν η επιλογή μέσα από τον ανταγωνισμό; Τώρα να δείτε εκπλήξεις στις επιλογές και παράπονα!!!

  • Comment Link greekvolley Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 09:46 posted by greekvolley

    Μηπως πρεπει να δειτε και το γεγονος οτι αυτα τα "Κλιμακια" αφορουν και την δημιουργια των πρωτων Εθνικων ομαδων Παμπαιδων και Παγκορασιδων και οι ηλικιες ειναι συγκεκριμενεσ και εχουν σχεση και με τις αντιστοιχες διεθνεις διοργανωσεις (Βαλκανικο εφετος);

  • Comment Link KERATSINI Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014 14:31 posted by KERATSINI

    σίγουρα έχεται δίκιο, θέλω επίσης να προσθέσω μήπως έτσι αδικούνται τα αγόρια του 98 και τα κορίτσια του 99; ας μου πει και κάποιος το θετικό της ιστορίας.

  • Comment Link Πρεβεζιάνος Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 08:54 posted by Πρεβεζιάνος

    έχει απόλυτα δίκιο ο παραπάνω αναγνώστης και πιστεύω ότι δικαίως πρέπει να κληθούν αγόρια 98 και κορίτσια 99, που πραγματικά τώρα αρχίζουν και παίζουν.
    Μήπως πρέπει οι ομοσπονδιακοί προπονητές να επανεξετάσουν καλύτερα τις ηλικίες, γιατί είναι κρίμα να χάνονται παιδιά που αξίζουν;

  • Comment Link maria 241242 Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014 19:59 posted by maria 241242

    ΘΕΩΡΩ ΤΕΛΕΙΩς ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ 1999 ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥ 1998. ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ/ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΟΤΕ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΑΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΠΩΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ.. ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!!