1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-12-2013 21:51

Σωτήρης Δρίκος: «Η Λευκορωσία δικαίωσε τη φήμη της» (video)

Ο προπονητής της Εθνικής ανδρών Σωτήρης Δρίκος δήλωσε μετά το πρώτο τεστ με την Λευκορωσία:

«Η Λευκορωσία δικαίωσε την επιλογή μας να την καλέσουμε για φιλικά αλλά και τη φήμη της. Από την απόδοση της έδειξε ομάδα που αγωνίστηκε στο πρόσφατο ευρωπαϊκό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το σερβίς και η αμυντική μας λειτουργία χρίζει βελτίωσης. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τα δύο παιχνίδια να βελτιώσουμε την απόδοση μας. Μπορεί να λυθούν να προβλήματα και να γίνει γνωστή η τακτική σε μία ομάδα αλλά χρειάζεται να βελτιωθούν οι αυτοματισμοί. Η υποδοχή μας δεν πήγε άσχημα σε σχέση με τη δυναμική των σερβίς που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε σκληρά σερβίς. Μας βοήθησε η είσοδος του Πρωτοψάλτη στο 4ο σετ. Τα δύο σετ χάθηκαν χωρίς να υπάρχει προπονητική παρέμβαση (τάιμ άουτ ή αλλαγές) κι αυτό έγινε σκόπιμα. Η ηγεσία δεν αναπτύσσεται υπό καθεστώς προστασίας. Είναι μείζον θέμα για την Εθνική ομάδα να αποκτήσουν ηγετικό χαρακτήρα ένας ή και περισσότεροι αθλητές γιατί αυτό το στοιχείο θα προσδώσει μεγάλη δυναμική στην ομάδα».

O τεχνικός της Λευκορωσίας Βίκτορ Σιντέλνικοφ ευχαρίστησε αρχικά «την Ελληνική Ομοσπονδία για την πρόσκληση και την φιλοξενία. Είναι πάντα όμορφο να βρίσκεσαι στην Ελλάδα» και συμπλήρωσε για το πρώτο φιλικό παιχνίδι: «Φτάσαμε χθες τα μεσάνυχτα και υπήρχε κούραση, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας και κυρίως από την αντίδραση που είχαμε στα δύο πρώτα σετ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με ομάδες του στιλ της Ελλάδος και συναντήσαμε κάποιες δυσκολίες, ωστόσο βρήκαμε τον τρόπο να αντιδράσουμε. Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό απέναντι σε μια καλή ομάδα, η οποία θεωρώ ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ