1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-12-2013 12:26

Ώρα για... δράση στην Εθνική νεανίδων

Στην πόλη Γκουαδαλαχάρα της Ισπανίας βρίσκεται από αργά το απόγευμα η Εθνική ομάδα των Νεανίδων που θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά Χριστουγέννων που διοργανώνεται στην Ισπανική πόλη.

Από την αποστολή που αναχώρησε από την Αθήνα νωρίς το πρωί ‘κόπηκαν’ οι Βασιλαντωνάκη, Παπάζογλου, Τζεϊρανίδου ενώ οι αθλήτριες που πήραν μαζί τους ο Γιάννης Καλμαζίδης κι ο συνεργάτης του Φρέντι Μπρουκς είναι οι:
Κωνσταντινίδου Λαμπρινή, Στράντζαλη Όλγα (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Σωτηρίου Μαρία (ΑΟ Ηλυσιακός), Παπαδοπούλου Χαρά (Ηρακλής Ιωαννίων), Φακοπουλίδου Αθανασία (Φιλαθλητικός Λαρισσαϊκός), Ψωμά Αλεξάνδρα, Γιαννέλου Ζαχαρούλα (ΑΟ Μαρκόπουλο), Πατεράκη Μαρία-Ιφιγένεια (Ένωση Βλυρωνα), Γκουντιμένκο Ιωάννα (Ηρακλής Κηφισιάς), Καλαντάτζε Άννα, Δέμπη Άντζελα (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Κοκκινάκη Ειρήνη (Ολυμπιακός).

«Ο χρόνος που είχαμε για να προετοιμαστούμε ήταν λίγος, αλλά αυτό το τουρνουά είναι μια ευκαιρία για να ξαναβρεθεί η ομάδα μετά το παγκόσμιο της Ταϋλάνδης», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Η παρουσία μας εδώ θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες, αλλά και δούμε κάποια πράγματα εν όψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

Το πρόγραμμα των αγώνων (με ώρες Ελλάδας) στην Ισπανία:
27/12
17:30 Ισπανία - Πορτογαλία
19:30 Ελλάδα - Τουρκία

28/12
11:00 Ελλάδα - Πορτογαλία
13:00 Ισπανία - Τουρκία
18:00 Πορτογαλία - Τουρκία
20:00 Ισπανία - Ελλάδα

29/12
11.00 Αγώνας για θέσεις 3-4
18.00 Τελικός

volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ