1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-12-2013 20:57

Μπρουκς: «Το κορίτσια έχουν να δώσουν πολλά»

Αισιόδοξος για την προσπάθεια της Εθνικής Νεανίδων εμφανίστηκε ο Φρέντι Μπρουκς, που ατην έναρξη των προπονήσεων μίλησε για τις δυνατότητες της ομάδας και τη συνεργασία του με τον Γιάννη Καλμαζίδη.
«Είμαι εδώ να βοηθήσω τα παιδιά και τον Γιάννη. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη προοπτική και τα κορίτσια έχουν πολλά να δώσουν. Στόχος είναι η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού. Έχω πολύ καλή σχέση με τον Γιάννη, εδώ και πάρα πολλά χρόνια και αφού συζητήσαμε αρκετά, δέχτηκε να τον βοηθήσω σε αυτήν την προσπάθεια. Η Ελλάδα είναι σαν δεύτερη πατρίδα μου και χαίρομαι που αποτελώ κομμάτι των εθνικών ομάδων αυτής της χώρας», δήλωσε.

Η προετοιμασία ξεκίνησε στο κλειστό γυμναστήριο του Μοσχάτου εν όψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον προσεχή Απρίλιο.

Η «γαλανόλευκη» θα κάνει προπονήσεις για τρεις ημέρες στην Αθήνα και στις 26 Δεκεμβρίου θα αναχωρήσει για τη Μαδρίτη, όπου θα συμμετάσχει σε τουρνουά με τη συμμετοχή της Ισπανίας, της Τουρκίας και της Πορτογαλίας (σ.σ. επιστροφή στις 30/12).

Στην προετοιμασία μετέχουν οι Κωνσταντινίδου Λαμπρινή, Στράντζαλη Όλγα (ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), Σωτηρίου Μαρία (ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ), Παπαδοπούλου Χαρά (ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ), Φακοπουλίδου Αθανασία (ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ), Ψωμά Αλεξάνδρα, Γιαννέλου Ζαχαρούλα (ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ), Τζειρανίδου Σάρα (ΠΟΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ), Παπάζογλου Αικατερίνη (ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ), Πατεράκη Μαρία-Ιφιγένεια (ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ), Γκουντιμένκο Ιωάννα (ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ), Καλαντάτζε Άννα, Δέμπη Άντζελα (ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ), Κοκκινάκη Ειρήνη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ).

Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία της Ανθής Βασιλαντωνάκη στην αποστολή για τη Μαδρίτη, καθώς η διαγώνια του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας της και αναμένεται αύριο η επίσημη ιατρική γνωμάτευση.

Το πρόγραμμα των αγώνων (με ώρες Ελλάδας) στην Ισπανία:
27/12
19:00 Ισπανία - Πορτογαλία
21:00 Ελλάδα - Τουρκία
28/12
11:00 Ελλάδα - Πορτογαλία
13:00 Ισπανία - Τουρκία
18:00 Πορτογαλία - Τουρκία
20:30 Ισπανία - Ελλάδα
29/12
Τελικά

1 σχόλιο

  • Comment Link ΚΙΣΜΕΤ Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013 11:14 posted by ΚΙΣΜΕΤ

    Ο Μπρουκς απο που κι ως που στις νεανιδες......και ποιος ειναι ο Καλμαζιδης τι εχει προσφερει που διαλεγει βοηθους. Η Ε.Ο.Π.Ε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ........Ετσι δινετε εν λευκω τις ομαδες σε ανθρωπους τυχαρπαστους μετα εκεινοι φευγουν πανε σε ομαδες αφου δεν εχουν να προσφερουν τιποτα και παλι απ την αρχη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ