1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-12-2013 19:10

Ο ΣΦΕΕΟΠ αναλαμβάνει τα έξοδα για την προετοιμασία της Εφήβων

Ο Σύλλογος Φίλων Εθνικών Ομάδων ξεφεύγει από τις... ευχές, αποφασίζοντας να βοηθήσει εμπάκτως την γαλανόλευκη. Ετσι αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα της προετοιμασίας της εθνικής εφήβων η οποία θα πραγματοποιηθεί την περίοδο των εορτών.
Η ανακοίνωση

«Στην στήριξη της προετοιμασίας της εθνικής εφήβων αποφάσισε να προχωρήσει ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης με απόφαση της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής του.

Υλοποιώντας έναν από τους βασικούς ιδρυτικούς στόχους του, την έμπρακτη βοήθεια στα εθνικά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και μάλιστα σε αυτά που αφορούν στην αναπτυξιακή διαδικασία, ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης ανέλαβε να καλύψει τα έξοδα της προετοιμασίας της εθνικής εφήβων η οποία θα πραγματοποιηθεί την περίοδο των εορτών.

Ο ΣΦΕΕΟΠ αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΕΟΠΕ, όπως και γενικότερα το ελληνικό βόλεϊ, προχώρησε στην απόφαση να αναλάβει το κόστος της προετοιμασίας της εθνικής εφήβων.

Ο ΣΦΕΕΟΠ με την ευκαιρία αυτή θα ήθελε να επαναλάβει την πρόσκλησή του προς όλους τους φίλους του ελληνικού βόλεϊ αλλά και σε όσους το υπηρέτησαν και το υπηρετούν να πυκνώσουν τις γραμμές του προκειμένου να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικός στην επιδίωξή του να ενισχύει παντοιοτρόπως τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Τέλος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ κ. Παντελή Ταρνατόρο για τη συμβολή του στην υλοποίηση της κίνησης του ΣΦΕΕΟΠ να επωμιστεί το κόστος της προετοιμασίας της εθνικής εφήβων».

1 σχόλιο

  • Comment Link Αντρέας Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 18:39 posted by Αντρέας

    Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του Συλλόγου! Μακάρι να συνεχίσει έτσι!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ