1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-11-2013 13:55

Βοήθεια των διαιτητών προς του Φίλους Εθνικών Ομάδων

Αρωγοί στην προσπάθεια του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης (ΣΦΕΕΟΠ) θα σταθούν οι έλληνες διαιτητές. Αυτό προκύπτει από τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του ΣΦΕΕΟΠ με την ηγεσία της Ομοσπονδίας Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδος (ΟΔΒΕ).

Ο πρόεδρος της ΟΔBΕ κ. Σταύρος Μαυρικίδης και ο γενικός γραμματέας της κ. Λάμπρος Κίτσιος εξέφρασαν την υποστήριξή τους στο εγχείρημα του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης τον οποίο εκπροσώπησαν τα μέλης της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής κκ. Γιάννης Στουραΐτης, Βασίλης Ράπτης και Γιάννης Τζούστας.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα που αφορούν τη συνδρομή και βοήθεια της ΟΔΒΕ στο έργο του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης.

Στη συζήτηση συμφωνήθηκε να υπάρξει ενημέρωση και κάλεσμα της ΟΔΒΕ προς όλους τους συνδέσμους διαιτητών για το εγχείρημα του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ