1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-09-2013 20:27

«Φέτος πάμε... ΕΑΠ»

Η ΕΑΠ ανοίγει τις πόρτες της για να υποδεχθεί νεαρούς αθλητές. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται το γήπεδο να... πλημμυρίσει από παιδιά που λαχταρούν να μάθουν βόλεϊ. Η ανακοίνωση του συλλόγου.
«Οι ακαδημίες και τα τμήματα υποδομών της Ε.Α. Πατρών ξεκινούν την λειτουργία τους για την καινούρια αγωνιστική περίοδο το Σαββατοκύριακο 14/15 Σεπτεμβρίου, καλώντας όλους τους αθλητές τους, αλλά και καλωσορίζοντας τους καινούριους στην ιστορική ομάδα μας, σε ένα σύγχρονο γήπεδο, άρτια εξοπλισμένο, με επιστημονικά τεχνικά προγράμματα εκμάθησης Μπάσκετ και Βόλεϊ, με προπονητέςπτυχιούχους καθηγητές φυσικής αγωγής, πρωτίστως παιδαγωγούς και με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των παιδιών.

Με καινοτόμες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες, καλλιεργούμε μιαδιαφορετική αθλητική παιδεία, κάνοντας τον αθλητισμό πόλο έλξης για τα νέα παιδιά. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξειδικευμένους προπονητές και συνεργάτες, προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατότητες στα παιδιά να μάθουν& να ευχαριστηθούν το αγαπημένο τους παιχνίδι.

Πληροφορίες - εγγραφές : Κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Π. (Ηπείρου 8 και
Φαβιέρου - τηλ: 2610 005 454) καθημερινά από 17:00 - 22:00 και Σάββατο
- Κυριακή στις παρακάτω ώρες :
* Τμήματα Βόλεϊ : Σάββατο & Κυριακή 09:00 - 11:30
Υπεύθυνος εγγραφών : κος Γεράνιος Αντώνης,
τηλ : 6932 104 024

Φέτος πάμε Ε.Α.Π.
Σας περιμένουμε όλους , μην λείψει κανείς»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ