Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
08-09-2013 11:21

Βόλεϊ για διασκέδαση και υγεία για τα παιδιά με τη Δόξα Αιγίου

Η Δόξα Αιγίου ανοίγει την αγκαλιά της και καλεί παιδιά αλλά και... μεγάλους της περιοχής για ψυχαγωγία και άθληση. Δείτε την ιστορία του συλλόγου
«Το βόλεϊ είναι άθλημα ικανοτήτων...ικανοτήτων πνευματικών ψυχικών και τεχνικών. Είναι άθλημα που κρατά σε "απόσταση" τους αντιπάλους αφού η κάθε ομάδα οργανώνεται και παίζει στον δικό της χώρο. Αυτό και μόνο το τοποθετεί στην κορυφή της πυραμίδας των ομαδικών αθλημάτων.

Δημιουργεί την ανάγκη στους παίκτες να βελτιώνουν συνεχώς την δύναμη , την αντοχή , την τεχνική αλλά και το χαρακτήρα τους αφού είναι άθλημα που χρειάζεται ανθρώπους με πλούσια ψυχικά χαρίσματα.

Εδώ δεν χωρούν άτομα με υπερτροφικό εγώ αφού η συνεργασία και η ομαδικότητα είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την ψυχαγωγία, την άθληση ,την υγεία, την ευεξία και τέλος την νίκη.

Πιστεύουμε , λοιπόν, ότι το βόλεϊ αποτελεί ένα σπουδαίο παιδαγωγικό όπλο στα χέρια των ειδικών για την σωματική και πνευματική ανάπτυξη ενός παιδιού. Έτσι το 1988, η Δόξα Αιγίου ξεκίνησε με πίστη και αγάπη να υπηρετεί το ευγενές αυτό άθλημα, με πρόεδρο την Βασιλική Λαμπροπούλου και προπονήτρια την Κατερίνα Βαρβαρίγου.

Σήμερα, η πρόεδρος Κατερίνα Βαρβαρίγου μαζί με τους συνεργάτες της δραστηριοποιούνται παράλληλα στην ακαδημία βόλεϊ για μικρά παιδιά αγόρια και κορίτσια από 6 ετών, στην ομάδα γυναικών, στην εκγύμναση γυναικών όλων των ηλικιών, αλλά και στην εκμάθηση βόλεϊ ενηλίκων που συνεχίζουν να παίζουν σαν παιδιά.

Χώρος προπονήσεων : Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου
Πληροφορίες - εγγραφές : καθηγητές φυσικής αγωγής : Κατερίνα Βαρβαρίγου, Γιάννης Αποστολόπουλος 
Τάνια Παπανικολάου    Αντώνης Κουλούρης
τηλέφωνα επικοινωνίας : 693 90 43 445 (what’s up) , 697 24 83 093 (what’s up)»