1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-09-2013 17:50

Η Αγία Παρασκευή υποδέχεται τα παιδιά

Οι ακαδημίες βόλεϊ της Αγίας Παρασκευής, για ακόμα μια χρονιά, έχουν ανοίξει τις πόρτες τους σε όλα τα ενδιαφερόμενα παιδιά που θέλουν ν’ασχοληθούν με το μαγικό κόσμο της πετοσφαίρισης.

«Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να ασχοληθούν από μικρά με τον αθλητισμό και το μόνο που χρειάζονται είναι κάποιος να τους δώσει το κατάλληλο ερέθισμα.

Η Α.Ε.Α.Π. δίνει τεράστια σημασία στις υποδομές της και είναι τεράστια χαρά να βλέπουμε αθλητές και αθλήτριες που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες μας να στελεχώνουν την αντρική και τη γυναικεία ομάδα μας.

Η φιλοσοφία και ο σκοπός είναι η διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας των παιδιών μέσω του βόλεϊ. Τα παιδιά, μέσα στο ελεγχόμενο περιβάλλον μιας ομάδας, κοινωνικοποιούνται, γίνονται περισσότερο υπεύθυνα και οργανωτικά, ενώ μαθαίνουν και να πειθαρχούν.

Μέσω της προπόνησης και του παιχνιδιού, αθλούνται, ξεφεύγουν από την καθιστική ζωή, διασκεδάζουν, μαθαίνουν να συνεργάζονται, αποκτούν ήθος και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους.

Έτσι, γίνονται σωστοί άνθρωποι και ολοκληρωμένοι αθλητές.

Και αυτός είναι και ο τελικός μας σκοπός», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ