1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-09-2013 17:54

Βραβεύονται οι πρωταθλήτριες

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις "ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ" 2013 που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται καθημερινά την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου ο Δήμος θα βραβεύσει τη ομάδα βόλει των κορασίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων για την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.
 Η βράβευση των χρυσών κοριτσιών θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 το βράδυ στον προαύλειο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Ι.Λεμονίδης (Δίπλα στο ΙΚΑ Αμπελοκήπων). Σε συνεργασία με τον Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων θα ακολουθήσει Λαϊκή συναυλία με το μουσικό σχήμα "οι Εκτός", και τρελό φαγοπότι (σουβλάκια , μπύρες κτλ).


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων: «Ο Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων σας προσκαλεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στο κλειστό γυμναστήριο Ιωάννης Λεμονίδης. Με αφορμή τις εκδηλώσεις του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης για τα Χαλκίδεια 2013 και σε συνεργασία με το Δήμο σας προσκαλούμε στη λαϊκή συναυλία που θα γίνει στο προαύλιο χώρου του γυμναστηρίου με το μουσικό σχήμα "οι Εκτός". Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις. Παράλληλα στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί από το Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης η βράβευση της ομάδας των κορασίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων για την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Ελάτε να διασκεδάσετε μαζί μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ