1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
02-09-2013 14:04

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του ΑΓΣΙ

Από σήμερα ξεκινούν και επισήμως την λειτουργία τους οι Ακαδημίες βόλεϊ του ΑΓΣΙ. Παιδιά από 4 ετών και πάνω μπορούν από σήμερα να εγγράφονται στο σύλλογο, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση η διοίκηση της ομάδας.
Αναλυτικά:

«Σχεδιάζουμε με λεπτομέρεια τις κινήσεις μας και δημιουργούμε από φέτος νέα τμήματα με σκοπό να παρέχουμε υπηρεσίες προπόνησης που να καλύπτουν τις απαιτήσεις όλων των παιδιών.

Τα ήδη υπάρχοντα τμήματα θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις ικανότητές τους αφού από τη φετινή χρονιά θα γυμνάζονται και με νέο προπονητή υψηλού επιπέδου με σκοπό τη σωματική και τεχνική τους βελτίωση.

Όλοι μας τα τελευταία χρόνια δουλεύουμε με όρεξη, αφοσίωση, υπομονή και επιμονή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο σύλλογός μας να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από πολλά παιδιά που πλέον θέλουν να γίνουν μέλος της μεγάλης μας οικογένειας.

Είμαστε πάντα κοντά στα παιδιά και τα αγκαλιάζουμε σα να είναι δικά μας. Αυτό αποδεικνύεται και από την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τα ίδια αλλά και οι γονείς τους. Σημαντικό γεγονός επίσης για μας είναι ότι τα τελευταία χρόνια κανένα παιδί δεν απομακρύνθηκε από το σύλλογό μας ενώ παράλληλα αγκαλιάσαμε αρκετά νέα παιδιά που μας εμπιστεύθηκαν.

Στον ΑΓΣΙ παράλληλα με τις αγωνιστικές επιδόσεις, επιθυμούμε οι αθλητές και οι αθλήτριες μας να δίνουν μεγάλη βαρύτητα και στα μαθήματά τους. Με τη βοήθεια της Διοίκησης, που βρίσκεται δίπλα μας και τη συμπαράσταση των εφόρων της Ακαδημίας Βόλεϊ είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε στον ΑΓΣΙ όσα αγόρια και κορίτσια θέλουν να φορέσουν την φανέλα της ομάδας μας.

Αυτά θα αποτελέσουν το μέλλον του ΑΓΣΙ».

Οι γονείς που ενδιαφέρονται μπορούν να κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή στο siteτου τμήματος βόλεϊ (www.agsi-volley.gr) ή να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο: 6947775296
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Σκούρας Γεώργιος τηλ. 6947775296
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ:
Βασίλης Θεοδωράκης(6936322294): (Ανδρών – Εφήβων & τμήματα υποδομών παμπαίδων – παγκορασίδων)
Βαγγέλης Ζαρκαλής(6908668364): (Γυναικών – Νεανίδων & τμήματα υποδομών κορασίδων)
Μάντζιος Δημήτριος(6944854950): (Τμήμα παίδων & τμήματα υποδομών )
ΧΩΡΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ(ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ):
3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ (ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ)
6ο ΕΠΑΛ(ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΑ)
ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ(ΑΝΑΤΟΛΗ).

 





 

 

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΔΕ 'Ανδρες: Αήττητος πρωταθλητής ο Ερμής Ηγουμενίτσας
    Αήττητος πρωταθλητής Ανδρών ΕΣΠΕΔΕ 2023-24 στέφθηκε ο Ερμής Ηγουμενίτσας. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής, κατέκτησε την πρώτη θέση με 12 νίκες που του έδωσαν το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Πρέβεζας που τερμάτισε στην δεύτερη θέση.
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε: Ανακοίνωσε όλους τους πρωταθλητές των κατηγοριών της
    Τους πρωταθλητές των κατηγοριών της ανακοινώσε και επίσημα η Ένωση Σωματείων Δυτικής Ελλάδος. Όπως είναι ήδη γνωστό ο Πανηπειρωτικός στους άνδρες και ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας στις γυναίκες, είναι οι πρωταθλητές της Β’ εθνικής και είναι οι σύλλογοι που πήραν και το εισιτήριο ανόδου στην Α2.
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.: Άνοδος στην Α2 Γυναικών για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας
    Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην Α2 Γυναικών, με την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. να ανακοινώνει την διαδικασία που ακολουθήθηκε για να παρθεί αυτή η απόφαση.
  • ΕΣΠΕΔΕ: Νέα γυναικεία ομάδα βόλεϊ στα Γιάννενα απο συγχώνευση ΠΑΣ με Ηρακλή
    Νέα ομάδα βόλεϊ γυναικών ανατέλλει στα Γιάννενα. Μετά τον ΑΣ που συμμετέχει στον δεύτερο ομιλο της Α2 γυναικών, ο ΠΑΣ Γιάννινα που έχει μόνο γυναικεία ομάδα μπασκτ και ο Ηρακλής Ιωαννίνων που πρωταγωνιστεί στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα βόλεϊ της Ηπείρου (ΕΣΠΕΔΕ), συμφώνησαν να προχωρήσουν μαζί τις διαδικασίες συγχώνευσης και να δημιουργήσουν νέο σύλλογο που θα ονομάζεται ΠΑΣ και θα ααγωνιστεί απο τη σεζόν 2019-20.
  • ΦΕ Ιωαννίνων: Ανακοίνωσε Τζανετέα και Κωνσταντινίδου
    Διπλό μεταγραφικό « κτύπημα» για την ΦΕ Ιωαννίνων, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των ακραίων Κωνσταντίνας Τζανετέα και Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδου ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής της ΕΣΠΕΔΕ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ