1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-08-2013 19:29

Με Σωτηρόπουλο η Παλλήνη έκανε κάλεσμα για αγόρια από 9 ετών

O A.O.Παλλήνη δίνοντας πάντοτε έμφαση στην ανάπτυξη του αθλήματος στις μικρές και νεαρές ηλικίες, προχωρά φέτος στην σύσταση οργανωμένων ακαδημιών και αναπτυξιακών τμημάτων βόλεϊ για αγόρια ηλικίας από 9 ετών. Η ανακοίνωση του συλλόγου:
Προς το σκοπό αυτό ξεκινάμε φέτος τη συνεργασία μας με τον κ. Κώστα Σωτηρόπουλο, προπονητή με μεγάλη προπονητική και εκπαιδευτική εμπειρία. Επίσης, στα τμήματα των αγοριών θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ο κ. Δημήτρης Γιαμαλής, παλαιός γνώριμος του συγκεριμένου τμήματος του Συλλόγου μας, καθώς είχε εργασθεί κατά τα έτη 2007-2009 ως προπονητής των τμημάτων παμπαίδων, παίδων και εφήβων μας, καθώς και ως Β’ Προπονητής και Στατιστικολόγος του ανδρικού μας τμήματος, ενώ φέτος θα εργασθεί και ως Προπονητής της ομάδας κορασίδων μας. Με χαρά, λοιπόν, καλωσορίζουμε και σας παρουσιάζουμε τους κκ. Σωτηρόπουλο και Γιαμαλή, ενώ ακολουθούν το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες εγγραφής των τμημάτων:

Ο κ. Σωτηρόπουλος είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθήνας, Διδάκτορας της Αθλητικής Φυσιολογίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος ειδίκευσης στην Προπονητική. Ξεκίνησε την προπονητική του δραστηριότητα το 1985 στον ΦΕΣ ΚΑΝΤΖΑ και έκτοτε εργάσθηκε επί σειρά ετών στα Κλιμάκια και τις Εθνικές ομάδες Νέων και Νεανίδων. Επίσης, εργάσθηκε στις ανδρικές ομάδες του Πανερυθραϊκού και του ΦΟ Βριλησσίων (Β’ Εθνικής Κατηγορίας) και στις γυναικείες του Αγ. Σώστη, του Παναθηναϊκού, των Ιώνων Ν. Ιωνίας (Α’ Εθνικής Κατηγορίας) και του ΖΑΟΝ (Α2 Εθνικής Κατηγορίας). Καθοδηγώντας τις ανδρικές ομάδες του Α.Ο.ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ (Γ’ Εθνικής Κατηγορίας), του ΚΤΗΣΙΦΩΝΤΟΣ Παιανίας (Β’ Εθνικής Κατηγορίας), του Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Α2 Εθνικής Κατηγορίας) και την ομάδα γυναικών του Α.Γ.Σ. ΒΥΡΩΝΑ (Α2 Εθνικής Κατηγορίας) κατέκτησε αντίστοιχα Πρωταθλήματα. Από το 1988 εργάζεται ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Α/βάθμια και Β/βάθμια Εκπαίδευση ενώ από το 2011 είναι διευθυντής στο 2ο Γυμνάσιο Κορωπίου. Έχει διδάξει σε σεμινάρια ΚΦΑ και προπονητών πετοσφαίρισης τα αντικείμενα της μεθοδικής διδακτικής της τεχνικής και της φυσικής προετοιμασίας των αθλητών πετοσφαίρισης, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά της ημεδαπής και της αλλοδαπής τα οποία υπόκεινται στο σύστημα των κριτών. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης, της Ελληνικής Εταιρείας Προπονητικής και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης με ευθύνη του τον τομέα της Επιμόρφωσης.

Ο κ. Γιαμαλής είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κύρια ειδικότητα την πετοσφαίριση και δευτερεύουσα ειδικότητα την οργάνωση-διοίκηση αθλητισμού. Είναι πτυχιούχος της σχολής διαιτησίας του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Βορείου Ελλάδος και είναι χειριστής λογισμικών προγραμμάτων στατιστικής. Έχει εργασθεί στις ομάδες της Ένωσης Βύρωνα (Β’ Προπονητής ανδρικής ομάδας - Α’ Κατηγορία ΕΣΠΑΑΑ και στατιστικολόγος γυναικείας ομάδας Α1 Εθνικής Κατηγορίας 2003-2004), ΓΣ Κερατέας (Προπονητής Ακαδημιών 2003-2004), Πανελλήνιος ΓΣ (Β’ Προπονητής γυναικείου τμήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας 2004-2005), Πανιώνιος ΓΣΣ (Γυμναστής γυναικείας ομάδας Β’ Εθνικής Κατηγορίας 2005-2006 και Β’ Προπονητής και Στατιστικολόγος γυναικείας ομάδας Α1 Εθνικής Κατηγορίας 2009-2010) και ΑΟ Μαρκοπούλου (Β’ Προπονητής, Γυμναστής και Στατιστικολόγος γυναικείας ομάδας Α1 Εθνικής κατηγορίας). Επίσης, έχει εργασθεί στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας κατά τα έτη 2004-2006 ως αναπληρωτής καθηγητής στο μάθημα «Σωματική Αγωγή - Αθλητισμός» και προπονητής της ανδρικής και γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης ΣΑΕΑ, καθώς και στην Πυροσβεστική Ακαδημία από το 2012 έως και σήμερα ως Καθηγητής φυσικής αγωγής Δοκίμων Αξιωματικών.

Τμήμα Παίδων - Παμπαίδων - κ. Σωτηρόπουλος
Κλειστό Γήπεδο Κάντζας
Τρίτη 18:00 - 19:30
Τετάρτη 17:00 - 18:30
Παρασκευή 19:00 - 20:30
Κυριακή 10:30 - 12:00

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τις Ακαδημίες Mini Volley.

Πληροφορίες για εγγραφές: 6944 564 438, 6948 000 747

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ