Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
11-07-2013 12:17

«Η ελληνική πετοσφαίριση στο... απόγειό της»

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τον αποκλεισμό της ΕΣΠΕΠ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων εξέδωσε ο Σπαρτιατικός, μία από τις τέσσερις ομάδες του φάιναλ 4 Πελοπονήσου. Μέσω κειμένου με τον ειρωνικό τίτλο «Η ελληνική πετοσφαίριση στο απόγειό της», κατηγορεί την ένωση και την ΕΟΠΕ για αδιαφορία και δηλώνει ότι θα κινηθεί δικαστικά. Μάλιστα φέρει και την υπογραφή των αθλητών.

Η κρίση στο χώρο του βόλεϊ καλά κρατεί και οι υπεύθυνοι μόνο να ενδιαφέρονται δεν δείχνουν. Ο αποκλεισμός του Πρωταθλητή Πελοποννήσου από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, εκτός του ότι πρόκειται για μια οφθαλμοφανεστάτη παρανομία, φαίνεται να είναι περισσότερο επίδειξη δύναμης από την πλευρά της Ε.Ο.ΠΕ. παρά μια λύση της ύστατης στιγμής!

Γιατί καμία από τις προτάσεις που κατέθεσε ο σύλλογος του Σπαρτιατικού Γ.Σ. για την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος δεν βρήκε υποστηρικτές. Οι διοικούντες δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο πως αδιαφορούν για την ανάπτυξη του βόλεϊ στη χώρα μας (ιδιαίτερα στην επαρχία) κι ας προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας πείσουν για το αντίθετο. Μα πώς πιστεύετε κύριοι, ότι θα επιτευχθεί η επιδιωκόμενη ανάπτυξη όταν παίζετε ΄΄παιχνιδάκια΄΄ εις βάρος των παιδιών ; Εθελοτυφλείτε , αυτό κάνετε! Μήπως δεν γνωρίζετε ότι αρκετά παιδιά που αγωνίζονται στην κατηγορία των παίδων ήταν μαθητές της Γ' τάξης του Λυκείου και υπό το βάρος των πολύωρων μαθημάτων και το άγχος των εξετάσεων προσπαθούσαν να ΄΄κλέψουν΄΄ λίγες ώρες για να προπονηθούν, παρακινημένα πάντα από την αγάπη τους για το άθλημα; Σας το γνωστοποιούμε εμείς.

Γιατί, λοιπόν, ο μόχθος και η προσπάθειά τους να μην βρει αντίκρισμα όταν το άθλημα με το οποίο ασχολούνται από μικρά τους έχει διδάξει το ακριβώς αντίθετο; Αυτό είναι και το παράπονο των παικτών για τους προπονητές τους· τους έμαθαν να αγωνίζονται μέσα στο γήπεδο και όχι εκτός αυτού χρησιμοποιώντας κάθε είδους μέσα επιρροής. Επιπλέον χρειάζεται να γίνει αναφορά στο γεγονός ότι με την «ΔΙΚΑΙΗ» απόφαση της Ομοσπονδίας οι αθλητές στερούνται του δικαιώματος να διεκδικήσουν τα μόρια που δίνονται στους 3 πρώτους Συλλόγους της Ελλάδας. Μόνη λύση του συλλόγου μας είναι να κινηθεί δικαστικά υπερασπιζόμενος τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των αθλητών του…

Καλούμε όλα τα πετοσφαιρικά σωματεία να δηλώσουν έμπρακτα την συμπαράστασή τους και να μην μας γυρίσουν την πλάτη. Τέλος οφείλουμε να δηλώσουμε και με το παραπάνω τις ευχαριστίες μας προς την Ε.Σ.ΠΕ.Π. και την Ε.Ο.ΠΕ. για τον «άψογο χειρισμό» της υπόθεσης. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ !!!

Μετά περίσσειας τιμής οι αθλητές του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου :

Μήτσιας Ευάγγελος, Καραγιαννάκος Βασίλης, Παναγιωτόπουλος Νίκος, Σούπος Νίκος, Καλομοίρης Αθανάσιος, Δούβρης Σπυρίδων, Ρηγάκος Γεώργιος, Δρακάκης Ιωάννης, Αλατσάς Κωνσταντίνος, Ρετσινάς Ιωάννης, Παπαϊωάννου Δημήτριος.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 14:24 posted by ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ

    Έχετε απόλυτο δίκιο και καταλαβαίνουμε !000% το δίκαιο αίτημα σας και το εύλογο παράπονο των παιδιών. Δυστυχώς όμως αυτοί που ορίζουν τις τύχες του αθλήματος μας έχουν διαφορετική άποψη και γιαυτο το ανδρικό ειδικά βόλεϊ πάει κατά διαόλου και οδηγείται μαθηματικά στον αφανισμό.
    Από τις 20 Ιουνίου ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ Α.Σ με ανοιχτή επιστολή προς την ΕΟΠΕ και προς τα ΜΜΕ έλαβε θέση και κατέκρινε τον όλο κακό χειρισμό. ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ προς το σύλλογο σας αλλά και προς όλους τους συλλόγους της Πελοποννήσου που άδικα αποκλείστηκαν.
    Εδώ η επιστολή μας : http://www.volleynews.gr/index.php/component/k2/item/6981-πρωταθλήτρια-αναδείχτηκε-πάλι-η-κακή-οργάνωση

    Α. Κυριακίδης-Γενικός Αρχηγός Πανερυθραϊκού Α.Σ