1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-06-2013 14:00

Σπαρτιατικός στον τελικό

Ύστερα από περίπου 4 μήνες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις οι ομάδες παίδων της Πελοποννήσου, επέστρεψαν στα γήπεδα. Η ΕΣΠΕΠ αποφάσισε, λόγω του γνωστού θέματος με την ΕΑΠ, να μην πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Final-4 και όρισε να γίνει ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Σπαρτιατικό και την Ομόνοια Ναυπάκτου.

Τελικά ομάδα της Σπάρτης προκρίθηκε στον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την νίκη με 3-1.

Ο Σπαρτιατικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, κατάφερε να προηγηθεί μέχρι και με 6 πόντους (13-7) και τελικά κατέκτησε εύκολα το πρώτο σετ με 25-16. Το δεύτερο σετ ήταν ντέρμπυ μέχρι τη μέση (16-16), όμως κάπου εκεί η Ομόνοια με πολύ καλό σερβίς και εκμεταλευόμενη τα λάθη του Σπαρτιατικού το κατέκτησε με 20-25. Το τρίτο σετ κύλησε όπως το δεύτερο με τον Σπαρτιατικό να καταφέρνει να πάρει μια μικρη διαφορά 3 πόντων (22-19) και τελικά να το κατακτά δύσκολα με 25-23.Τέλος, στο τέταρτο σετ ο Σπαρτιατικός έχοντας το ψυχολογικό πλεονέκτημα πήρε γρήγορα ένα προβάδισμα 4 πόντων (10-6), το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος, και κατάφερε να πάρει το σετ (25-18) και την πρόκριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον μεγάλο τελικό του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΠΕ Πελοποννήσου. Σημαντική επιτυχία για την ομάδα παίδων του Σπαρτιατικου η οποία περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στον τελικό.

Tα σετ: 3-1 (25-16, 17-25, 25-23, 25-18).
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ (Ρηγάκος,Κωσταντόπουλος) : Μήτσιας, Δούβρης, Ρηγάκος, Ρετσινάς, Σούπος, Καλομοίρης, Δρακάκης, Παναγιωτόπουλος, Αλατσάς Καραγιαννάκος (λ), Παπαϊωάννου
ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Μητρόπουλος) : Νούλας, Κόκκαλης, Παύλου, Κομάνι, Μέτσης, Σιαμάς, Χάρος, Κεχαγιάς,Σιούντας, Λουκάς

1 σχόλιο

  • Comment Link περίεργος Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 16:45 posted by περίεργος

    Δηλαδή άλλαξε την εγκεκριμένη προκήρυξη?
    Είναι νόμιμο αυτό?
    Ή θα έχουμε και άλλο ΑΣΕΑΔ?

    Αχ! εκεί κάτω από το Αυλάκι τα έχετε κάνει ...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ