Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
Εκτυπώστε τη σελίδα
24-06-2013 19:29

O Επίκουρος Πολίχνης για δεύτερη σερί χρονιά στο Final 4

Ο Επίκουρος Πολίχνης, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα μόνο στο τρίτο σετ, νίκησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-0 στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων εξασφαλίζοντας την πρόκριση του στο Final 4 της διοργάνωσης.

Για τον Επίκουρο αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final 4, ενώ για τους Ακρίτες αυτός είναι ο δεύτερος συνεχόμενος αποκλεισμός, αφού την περσινή χρονιά είχε μείνει εκτός τετράδας από τον Ηρακλή.

Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Ηρακλής νωρίτερα είχε γίνει ο πρώτος της τελικής φάσης, έγιναν γνωστές οι δύο ομάδες ενώ οι άλλες δύο θα προκείψουν μόλις γίνουν τα ημιτελικά των ομάδων του 3ου ομίλου (Κολλέγιο και Μίλων) με αυτές που θα προκριθούν από τον τέταρτο προημιτελικό όμιλο, όταν αυτός διεξαχθεί.

Τα σετ: 25-17, 25-20, 25-23

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ (Παναγιώτου): Καρασαββίδης, Ιωαννίδης Γ., Γκρέμπενικ, Ηλιάδης, Παπάζογλου, Μωυσίδης/ Κοντοκώστας –λ, Γκιουγκής-λ, Ιωαννίδης Θ..


ΕΘΝΙΚΟΣ (Ανδρεάδης): Κασαμπαλής, Κεσκίνης, Τσέλιος, Χαραλαμπίδης, Μπίκος, Γκαρνέτας/ Παρασκευάς –λ,  Βενέτης-λ, Τέλιος, Τσιρόπουλος.

 

 

 

 

 

 






Σχετικά άρθρα