1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-08-2022 21:15

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ

Με πρόεδρο τον Αντώνη Ρούσσο, συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ που προέκυψε από την πρόσφατη Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του σωματείου.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του νησιωτικού συλλόγου αναφέρει:

« Με αέρα ανανέωσης, επαναπροσδιορισμό στόχων και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε η ετήσια Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου, η οποία εξέλεξε και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.Κοινή συνισταμένη υπήρξε η στήριξη όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη και ειδικά η ενίσχυση των νεανικών ομάδων.

Ο στόχος της επαφής όσο το δυνατό περισσότερων παιδιών με το άθλημα του βόλεϊ και με τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός εν γένει, τέθηκε ως προτεραιότητα για την επερχόμενη χρονιά.

Επίσης, ζητούμενο υπήρξε η ουσιαστικότερη σύνδεση του επαγγελματικού τμήματος βόλεϊ (ΤΑΑ) με τις ομάδες του Ερασιτέχνη, κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούν τα τμήματα με το ξεκίνημα της σεζόν.Αναφορικά με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αντώνης Ρούσσος, παραμένει στη θέση του, συνεχίζοντας αδιάλειπτα την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο.

Αναλυτικά τα μέλη του νέου ΔΣ:

Πρόεδρος: Αντώνης Ρούσσος

Αντιπρόεδρος: Δώρα Καρτάνου

Γραμματέας: Αντώνης Σολάρης

Ταμίας: Αλίνα Παπαθανασοπούλου

Γενικός Αρχηγός: Παναγιώτης Κολσούζογλου

Έφορος: Παναγιώτης Καλούδης

Μέλη: Γιώργος Αλτουβάς, Αγγελική Πρίντεζη, Εμμανουήλ Σκοπελίτη

Εξελεγκτική επιτροπή: Χρήστος Καφτηράνης, Ισίδωρος Ροσσολάτος, Κωνσταντίνος Νικολούζος»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ