1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2022 23:04

Το 2ο Rhodes International Volleyball Camp απο 10-16 Ιουλίου με τη συμμετοχή σπουδαίων προπονητών

Το 2ο Rhodes International Volleyball Camp διοργανώνει η εταιρεία Volleylink Sport Agency για παιδιά ηλικίας 12-17 ετών.Το διεθνές καμπ θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου από τις 10-16 Ιουλίου, ενώ προπονητές θα είναι ο Γιάννης Καλμαζίδης, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Νίκος Αντωνιάδης, με guest coach τον δις πρωταθλητή του NCAA με την ομάδα των Hawaii Rainbow Warriors και καλύτερο NCAA Associate Coach το 2021, Milan Zarkovic.

Η διοργάνωση αυτή αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία ώστε παιδιά από όλο τον κόσμο να συνδυάσουν τις διακοπές τους αποκομίζοντας γνώση και εμπειρία στο άθλημα της πετοσφαίρισης από τους καταξιωμένους προπονητές του.

Παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν τα αξιοθέατα του νησιού, όπως τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου που αποτελεί Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, μουσεία και περιβαλλοντικά πάρκα και να κολυμπήσουν στις βραβευμένες με μπλε σημαίες παραλίες. Ήδη υπάρχουν συμμετοχές παιδιών από τις ΗΠΑ, το Βέλγιο, την Πολωνία και την Ελλάδα.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο της Ευρώπης Water Park, η Elpen με τα προϊόντα Almora Plus και η Winmedica με τα προϊόντα Cetilar & Sideral Sport και η Master Aid Sport. Για εγγραφές μπείτε στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης rivbc.com.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ