1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-06-2013 02:34

Ολυμπιακός προς ΕΟΠΕ: «Τελειώστε το πρωτάθλημα Παίδων»

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην ΕΟΠΕ με την οποία ζητάει την άμεση ολοκλήρωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων και να εφαρμοστεί η προκήρυξη. Χρεώνει στην διοργανώτρια ολιγωρία και κατάσταση που δεν βελτιώνεται. Η ανακοίνωση:
Κύριε Πρόεδρε,

Σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει στη διεξαγωγή των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων περιόδου 2013, εκφράζουμε την άποψη ότι οι αγώνες αυτοί πρέπει να διεξαχθούν στις ημερομηνίες που έχουν οριστεί σύμφωνα με την προκήρυξη. Μετά την επιδειχθείσα ολιγωρία και αβελτηρία που γενικά έχει επιδειχτεί για την ολοκλήρωση του παραπάνω Πρωταθλήματος, θα πρέπει ως η οικεία Ομοσπονδία του αθλήματος να βρείτε τους τρόπους και τις λύσεις για το τερματισμό της πιο πάνω σοβαρής εκκρεμότητας, που εγκυμονεί κινδύνους στα αθλούμενα παιδιά και στο ίδιο το άθλημα. Αυτό αποτελεί τη δική μας επιθυμία αλλά και των αθλητών μας, που δεν είναι άλλη από τη άμεση τέλεση των αγώνων αυτών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ