1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2013 22:53

O ZAON για δεύτερη σεζόν στο φάιναλ-4

Η oμάδα των Παγκορασίδων του ΖΑΟΝ Κηφισιάς προκρίθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Final Four του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ και μάλιστα αήττητη, τόσο στον πρώτο, όσο και στο δεύτερο γύρο.
Στον πρώτο γύρο τερμάτισε πρώτη στον Όμιλό της με 18 βαθμούς και με σετ 27 έναντι 3 μόλις χαμένων. Πρώτη τερμάτισε και στον δεύτερο γύρο στον όμιλό της με 10 βαθμούς και με σετ 15 υπέρ έναντι 4 παθητικό.

Η δεύτερη κατά σειρά συμμετοχή των νεαρών αθλητριών του ΖΑΟΝ σε Final Four αποδεικνύει τη σημαντική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες και στα τμήματα υποδομών του Συλλόγου. Η μεγάλη αυτή επιτυχία του ΖΑΟΝ είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών της Διοίκησης ώστε να υπάρχει άριστη υλικοτεχνική υποδομή σε όλες τις ομάδες του συλλόγου, του επαγγελματισμού και της μεθοδικής δουλειάς των προπονητών ώστε να αναδείξουν το ταλέντο, να δουλέψουν, να βελτιώσουν και να εμφυσήσουν την ομαδικότητα στις αθλήτριες και φυσικά του ταλέντου, τις ομαδικότητας και της πίστης στον στόχο των αθλητριών.

Το Final Four θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Μετς.

Η Ομάδα του ΖΑΟΝ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 15/6 στις 11:30 τον Φοίβο Μελισσίων, ενώ στις 13:30, το Μαρκόπουλο θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό. Οι νικητές των δύο αγώνων προκρίνονται για τον μεγάλο τελικό την Κυριακή 16/6 στις 13:30 και οι ηττημένοι για τον μικρό την ίδια μέρα στις 11:30.

12 σχόλια

  • Comment Link ΣΕΒΑΣΜΟΣ Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 09:18 posted by ΣΕΒΑΣΜΟΣ

    Στην χώρα αυτή λειπει ο σεβασμός!!
    Ουτε τα αποτελέσματα δεν μετράνε πλεον. Ντροπή σε όσους τολμούν να κατηγορούν έναν τετοιο προπονητή τον οποίο έζησα δύο χρόνια στον δρόμο για τους δύο τελικούς στην σειρά. Όντος με 5 παικτριες φέτος με μηδέν υποστήριξη από τον ΜΗΔΕΝΙΚΟ προπονητή των ακαδημιών (του σωστού βόλλευ χα χα) και με τόσο πόλεμο που δέχθηκε απο την διοίκηση.


    ΝΤΡΟΠΗ

  • Comment Link Ο αντι-βολλευμπολίστας Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013 18:24 posted by Ο αντι-βολλευμπολίστας

    Α ρε καπελάκια, Γκαστόνε, Λουί Ντε Φινές, ή όπως αλλιώς σε λένε, πάλι έκλεισες σπίτια και στόματα.
    Νομίζω το καλύτερο παρατσούκλι που σου ταιριάζει είναι το Έλμερ Φάντ,αυτός ο καραφλούλης ήρωας στα Μίκυ Μάους που έχει γίνει ο τρόμος των λαγών (Μπανγκς Μπάνυ) και των παπιών (Ντάφυ Ντακ).

  • Comment Link southside Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013 15:42 posted by southside

    4-5 παίκτριες αλλά στον τελικό πήγε. Του χρόνου.... περασμένα μεγαλεία κλπ

  • Comment Link fun Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013 21:51 posted by fun

    Ο Νικολακόπουλος έχει βγάλει και παίκτρια που πήγε σε 3 Ολυμπίάδες άλλη που παίζει στην Εθνική Κύπρου και σαλα και Beach και πολλές αλλες , εσύ Αγκάθι τι ακριβώς έχεις κάνει μέχρι σήμερα?

  • Comment Link nick Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013 20:55 posted by nick

    Εσένα Αγκάθι πρέπει να σε τσίμπησε άσχημα. είδαμε τα δικά σου τα δουλεμένα που φτάσανε

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ