1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-07-2021 15:05

ΑΣΠ Κόρινθος: Ενθουσιασμός για την διπλή πρόκριση Νεανίδων, Κορασίδων

Παρά τις συνεχόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις λόγω πιεσμένου χρόνου, οι Κορασίδες και Νεάνιδες του ΑΣΠ Κόρινθος, κατάφεραν να πάρουν διπλή πρόκριση στα αντίστοιχα Final-4 Πελοποννήσου. Αρχικά για να τα καταφέρουν οι Κορασίδες να πάρουν το εισιτήριο χρειάστηκε να πραγματοποιήσουν εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Φιλία Λεχαίου, στο τελευταίο τους χρονικά ματς, επικρατώντας με 3-1 σετ (25-23, 25-18, 16-25, 25-20) σε ουδέτερη έδρα (Βραχάτι).

Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκαν και οι Νεάνιδες, οι οποίες έκαναν ολική ανατροπή με αντίπαλο τη Φιλία Λεχαίου στο Βραχάτι. Αν και βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 σετ επικράτησαν στο φινάλε με 3-2, και τελικά προκρίθηκαν πανηγυρικά στο Final-4 Νεανίδων της ΕΣΠΕΠ.

Όσον αφορά την διοργάνωση, το Final-4 Νεανίδων ξεκινάει σήμερα, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται σε ουδέτερες έδρες η Κόρινθος αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Ακράτας τον ΑΣΠ Ερμής στις 19:00, στο πλαίσιο της Γ’ Φάσης του Πρωταθλήματος.Tην Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί μικρός και μεγάλος τελικός, στο γήπεδο του Ξυλοκάστρου (17:00 και 19:00 αντίστοιχα).

Στον μάχη ρίχνονται και οι Κορασίδες του ΑΣΠ Κόρινθος με ένα δύσκολο τριήμερο (17,18,19/7), και με αγώνες απέναντι σε ΑΣΠ Ερμή(20:00), ΑΣΠ Απόλλων (18:00) και Ερυθρό Αστέρα Πατρών (15:00) αντίστοιχα.

ΑΣΠ Κόρινθος (Σούκουλης): Βενετσάνου Μ., Καραμάνου Α., Λιάπη Σ., Φρουροπούλου Ε., Ρήγα Π., Κεχρολόγου Μ., Βασιλοπούλου Α., Τσίπα Ε., Ντρίζα Ν., Θεοδοσίου Ζ., Ζήμου Γ., Tσαντήλα Σ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ