1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-07-2021 13:35

Πρωταθλήτρια ΕΣΠΑΑΑ στα αγόρια η ομάδα Κ21 του ΑΟΠ Κηφισιάς

Τον τίτλο του πρωταθλητή της ΕΣΠΑΑΑ, κατέκτησε η ομάδα Κ21 αγοριών του ΑΟΠ Κηφισιάς. Η ομάδα των βορείων προαστίων στο καθοριστικό παιχνίδι του τουρνουά, απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Ζηρίνειο, επικράτησε με 3-0 σετ (27-25, 25-23,25-23).

Πλέον ο ΑΟΠ Κηφισιάς περιμένει τον αντίπαλό του για την επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ομάδας Κ21 Χρήστος Δημητρουλάκος τόνισε για την επιτυχία των «κυανόλευκων» :

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και το πείσμα που έβγαλαν μέσα στο γήπεδο. Άξιζαν αυτό τον τίτλο και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό., Ο τίτλος ήρθε κάτω από δύσκολες συγκυρίες λόγω του κορωνοϊού αλλά και των Πανελληνίων Εξετάσεων".Ο Χρήστος Δημητρουλάκος υποστήριξε: "Κατακτήσαμε τον πρώτο μας στόχο και τώρα συγκεντρωνόμαστε για την επόμενη φάση".

Η σύνθεση της ομάδας: (Χ. Δημητρουλάκος- Κ. Παπακωνσταντίνου) Σωνάκης Α., Κοσμάς Γ., Ζαρωτιάδης Σ., Σπηλιώτης Α., Σκίκος Ι., Παπακωνσταντίνου Ο., Γρηγοριάδης Μ., Μαυρογένης Σ., Καραγασλής Δ., Μυκωνιάτης Μ., Σταμάτης Γ., Σαρακιντζής Σ., Βαρκάδος Ι., Παπαδόπουλος Ν.

 Απονομή με φιλικό παιχνίδι στο Ζηρίνειο

Η απονομή του Κυπέλλου στην ομάδα Κ21 του ΑΟΠ Κηφισιάς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 15/7 (20.00) στο κλειστό του Ζηρινείου.

Επίσης στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί και φιλικός αγώνας με τη συμμετοχή αθλητών της ανδρικής ομάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ