1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-06-2013 12:52

Τα παιδιά στη Σάμο έπαιξαν βόλεϊ

Με απόλυτη επιτυχία ο Α.Ο. Πολυκράτης διοργάνωσε το 12ο του τουρνουά Μίνι βόλεϊ τη Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 στο Δ.Α.Κ. Πυθαγορείου


Το τουρνουά που έχει γίνει πλέον θεσμός τα τελευταία χρόνια που σκοπό έχει την ανάπτυξη – διάδοση του αθλήματος τονίζοντας ότι ΄΄ δεν είναι αυτοσκοπός η νίκη ΄΄, αλλά το ευ αγωνίζεσθε, ο σεβασμός προς τον αντίπαλο, το διαιτητή, τους κανόνες που διέπουν το άθλημα και η συμμετοχή. Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια γεννημένα από την 1-1-2000 έως 31-12-2006.

Τα σωματεία που συμμετείχαν είναι ο Α.Π.Σ. Ιωνικός Καρλοβασίου (με τρεις ομάδες κοριτσιών), ο Π.Ε.Ψ.Α.Σ. Ρίβα (με τρεις ομάδες κοριτσιών) και ο διοργανωτής Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ Πυθαγορείου (με οκτώ ομάδες κοριτσιών και μία αγοριών). Συνολικά συμμετείχαν 64 παιδιά ( 59 κορίτσια και 5 αγόρια )

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και δίνοντας ραντεβού για το επόμενο τουρνουά, την επόμενη Κυριακή στο Καρλόβασι που ευχόμαστε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και των υπόλοιπων συλλόγων στο νομό.

«Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει από την πλευρά του τα σωματεία και τους αθλητές-τριες που συμμετείχαν, τους εθελοντές διαιτητές - γραμματείς, γραμματεία προγράμματος αγώνων, τους υπεύθυνους προπονητές των ομάδων, τους γονείς των παιδιών για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν καθώς επίσης και όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η εκδήλωση αυτή», αναφέρει η ανακοίνωση του Πολυκράτη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ