Εκτυπώστε τη σελίδα
02-06-2013 17:33

«Είμαστε πρωτοπόροι...» (video)

Cannot find volleynews.v2/MINI/2012-13/festival/peristeri2013 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MINI/2012-13/festival/peristeri2013/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ και υπεύθυνος Ανάπτυξης Παναγιώτης Σιδέρης μίλησε στην webcamera του volleynews.gr για το 1ο Festival Bady Volley που έγινε στο Γυμναστήριο του Περιστερίου το πρωί της Κυριακής.

«Είναι πολύ όμορφη εικόνα. Η διοργάνωση αυτή είναι μία πιλοτική διοργάνωση. Ο εθνικός σχεδιασμός ανάπτυξης του βόλεϊ περιλαμβάνει και τις πολύ μικρές ηλικίες. Έχουμε ξεκινήσει προγράμματα που περιλαμβάνουν και τις μικρές ηλικίες. Για πρώτη φορά είναι πολύ καλή προσπάθεια. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα αυτό. Ελπίζουμε στη βάση του αθλήματος και στην πλατιά ανάπτυξη του αθλητισμός. Ευχαριστώ τους ομοσπονδιακούς προπονητές Καλμαζίδη, Καμπερίδη, Παπαδόπουλο αλλά και όλα τα κορίτσια της Εθνικής γυναικών. Η παρουσία τους εμπνέει τους νέους αθλητές και τους δίνει ένα νέο όραμα για να ενταχθούν στο άθλημα του βόλεϊ».

«Στις 15 Ιουνίου έχουμε την καταληκτική διοργάνωση της χρονιάς που θα αφορά τα σωματεία της ΕΣΠΑΑΑ και της ΕΣΠΕΔΑ στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Θα είναι πολύ σημαντική και ωραία εμπειρία σε έναν συμβολικό χώρο για τον παγκόσμιο αθλητισμό».


200 παιδιά στο 1ο «Baby Volley Festival» στο Περιστέρι (video - φωτό)

Έπαινοι από τα κορίτσια της Εθνικής γυναικών (video)

«Ραντεβού στο Παναθηναϊκό Στάδιο»

 

Media