1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-09-2020 14:03

Γιάννης Χαριτωνίδης: «Ανταμείφθηκαν οι κόποι μας», τι δήλωσαν οι αθλήτριες του ΠΑΟΚ για το δεύτερο σερί τίτλο

Στον απόηχο του repeat κατάκτησης του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ20 γυναικών, από τον ΠΑΟΚ χθες στο κλειστό του Μαρκόπουλου, με 0-3 και χωρίς απώλεια σετ, είχαμε και τις δηλώσεις του αρχιτέκτονα του θριάμβου, Γιάννη Χαριτωνίδη αλλά και των παικτριών.

Αρχικά ο κόουτς της ομάδας, Γιάννης Χαριτωνίδης που πανηγύρισε δεύτερο σερί τίτλο και μάλιστα εκτός έδρας, υποστήριξε:

«Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για την προσπάθεια που κάνανε, λόγω της κατάστασης που επικρατεί περάσαμε όλο το καλοκαίρι μας στο γήπεδο, και ανταμείφθηκαν οι κόποι τους. Είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο πως τα τελευταία 2 χρόνια έχει πάρει 3 τρόπαια, και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Το πρωτάθλημα το αφιερώνω στον Διοικητικό Υπεύθυνό μας, κ. Κώστα Αμοιρίδη, που είναι ο λόγος που βρισκόμαστε όλοι εδώ. Και πάλι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις αθλήτριες, οι οποίες είναι και ταλαντούχες και πολύ καλοί χαρακτήρες».

Η πασαδόρος και κορυφαία σερβερ, Ελισάβετ Ηλιοπούλου που έκανε ηγετική εμφάνιση, σχολίασε:«Δουλέψαμε πολύ σαν ομάδα και το θέλαμε πάρα πολύ. Ο προπονητής μας μας πίεσε καθώς είχαμε θέσει ένα στόχο και έπρεπε να τον κερδίσουμε. Είμαστε ικανοποιημένες γιατί παρά τις αντίξοες συνθήκες καταφέραμε να σταθούμε αντάξια στη τελική φάση και να υπερασπιστούμε τον περσινό τίτλο».

Το καλύτερο λίμπερο, Ελένη Παπαδοπούλου δήλωσε:«Αφιερώνω το τρόπαιο στον Διοικητικό Υπεύθυνο της Ομάδας, κ. Αμοιρίδη, στους γονείς μου καθώς και στις συμπαίκτριές μου που πιστεύουν πάντα σε εμένα. Είναι το καλύτερο συναίσθημα, δουλέψαμε πολύ σκληρά όλο το καλοκαίρι και είναι η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς».

Η ασταμάτητη ακραία και ΜVP του τελικού για δεύτερη σερί σεζόν, Σταματία Κυπαρίσση είπε:«Έχουμε πολύ καλή ομάδα, οι συμπαίκτριές μου είναι εξαιρετικές και μέσα από το σύνολο μπόρεσα να διακριθώ και εγώ. Είμαι πολύ χαρούμενη, το θέλαμε πάρα πολύ».

Η καλύτερη κεντρικός-μπλοκέρ του τελικού, Κυριακή Τερζόγλου:«Μέσα από σκληρή δουλειά τα καταφέραμε, αφιερώνω το τρόπαιο στον Διοικητικό Υπεύθυνο της ομάδας, κ.Αμοιρίδη για τη στήριξη που μας παρέχει, στην οικογένειά μου, στον προπονητή μας καθώς και στις συμπαίκτριές μου».

Η αρχηγός της ομάδας, διαγώνιος Πιλιτσίδου Σωτηρία- Ελένη η οποία εγκαταλείπει την ενεργό δράση για προσωπικούς λόγους, είπε:«Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, φάνηκε η εμπειρία μας, το θέλαμε πολύ και δουλέψαμε για αυτό όλο το καλοκαίρι. Αφιερώνω το τρόπαιο στον Διοικητικό Υπεύθυνο της ομάδας, κ.Αμοιρίδη, ο οποίος μας στήριξε όλη τη χρονιά, καθώς και στην οικογένειά μου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ