Εκτυπώστε τη σελίδα
06-09-2020 12:48

Στυλιανού: «Χάσαμε από καλύτερη ομάδα», Χανδρινός: «Παίξαμε αγχωμένα»

Στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού αλλά και στην μεγάλη προσπάθεια που έκαναν μέσα στο τερέν, ύστερα μετά από τόσο μεγάλη αγωνιστική αποχή, στάθηκαν ο κόουτς του Μίλωνα Γιάννης Στυλιανού και ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων σε αυτό τουρνουά, Σπύρος Χανδρινός.
Αρχικά ο προπονητής του Μίλωνα Γιάννης Στυλιανού δήλωσε: «Ήταν ένας τελικός και μετά από τόση μεγάλη αποχή, είναι δύσκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου. Παίζαμε με καλύτερη ομάδα, αλλά είμαι ικανοποιημένος γιατί οι παίκτες μου έβγαλαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ελπίζω να το απόλαυσαν παρά την ήττα. Θέλω να ευχαριστήσω τον εργοφυσιολόγο μας κ. Σκόλια που μας βοήθησε πολύ, τον κόουτς Αγγελίδη που προπονούσε τα παιδιά αυτά όλη τη σεζόν και τον Σάκη Ψάρρα για τις πολύτιμες συμβουλές του».

Ο ακραίος του Μίλωνα Σπύρος Χανδρινός τόνισε: «Είναι λογικό να έχεις άγχος, ειδικά όταν παίζεις απέναντι στον Παναθηναϊκό με παίκτες που αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα. Μπήκαμε μαγκωμένοι και αυτό φάνηκε. Υποσυνείδητα βγήκε το άγχος στο γήπεδο και επηρεαστήκαμε».