1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-05-2013 19:30

465 παιδιά έκλεισαν τον δρόμο για να παίξουν βόλεϊ στην Αλεξάνδρεια

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/05/2013 στην Αλεξάνδρεια το δεύτερο τουρνουά mini volley 2013 της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. Η συμμετοχή των ομάδων αποτελεί Ρεκόρ καθώς ο αριθμός των αθλητών και αθλητριών που συμμετείχαν έφτασε τους 465.

Συνολικά συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από 13 συλλόγους : Αίας Κιλκίς, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Νίκη Αιγινίου Αριστοτέλης Σκύδρας, ΓΑΣ Μελίκης, Ποσειδών Βέροιας, ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, Αρχέλαος Κατερίνης, Πιερικός, Βαφυρας Δ. Διου, Ζαφειράκης Νάουσας, Μίλων Γιαννιτσών, Ακαδημία Κρύας Βρύσης Δ. Ακρίτας

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε 27 γήπεδα που κατέκλεισαν την Κεντρική οδό της Αλεξάνδρειας.

Κατά της διάρκεια της διοργάνωσης χορηγήθηκαν σε όλες τις ομάδες αναμνηστικά διπλώματα, σάντουιτς και νερά για όλους τους αθλητές - τριες, καθώς επίσης και για όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του τουρνουά.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Μ συγχαίρει τους παράγοντες της τοπικής ομάδας, ΓΑΣ Αλεξάνδρειας για την άψογη διεξαγωγή του Τουρνουά, όπως επίσης και για την φιλοξενία των μικρών αθλητών. Ευχαριστεί επίσης όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση του Τουρνουά.

Το επόμενο Τουρνουά της ΕΣΠΕΜ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 02/06/2013 στον Φιλώτα Φλώρινας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ