1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-03-2020 22:43

Πανελλήνιο κοριτσιών Κ20: Εκπληκτική πρόκριση από τον Απόλλωνα Πατρών μαζί με Βότση, ΠΑΟΚ, Μαρκόπουλο

Ο απίθανος Απόλλωνας Πάτρας (φωτό) πηρε το τελευταίο εισιτήριο για την τετράδα του final-4του πανελλήνιου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20., καθώς αν και έχανε 1-0 έκανε μεγάλη ανατροπή  επί του Μίλωνα με 3-1 σετ, στο νοκ άουτ προημιτελικό και μάλιστα στην έδρα της ομάδας της Ν.Σμύρνης. Μια τεράστια έκπληξη, ενας άθλος απο τον κ. Καράβολα και τις παίκτριες του, κόντρα σε ένα απο τα φαβορί της πρόκρισης.

 Νωρίτερα ο Π.Α.Ο.Κ. επικράτησε με 3-0 σετ του Φιλαθλητικού Λάρισας στο κλειστό της Πολίχνης και πήρε το εισιτήριο για το final-4 του πανελλήνιου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προκρίνεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στα τελικά της διοργάνωσης και θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι.

Στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στα κορίτσια Κ20 προκρίθηκε και ο Ναύαρχος Βότση που επικράτησε με 3-1 σετ του Άρη στη Μίκρα.

Το Μαρκόπουλο για άλλη μία σεζόν στις νεάνιδες βρίσκεται στη τετράδα, μετά τη νίκη του με ανατροπή με 3-1 σετ επί του Απόλλωνα Αγίου Δημητρίου.

Η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος των αγώνων της Τελικής Φάσης θα γίνει στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. τη Δευτέρα 9 Μαρτίου και ώρα 12.00.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ