1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-02-2020 22:01

Ε.Σ.Π.Α.Α.Α: Με πάθος και δίψα για διάκριση ρίχνεται ο Πανελλήνιος στο final-4 K20

Στην μάχη του final-4 Κ20 κοριτσιών της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α επιστρέφει μετά από έξι χρόνια ο Πανελλήνιος. Η γηπεδούχος ομάδα θα αγωνιστεί στην έδρα της στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Αγ. Δημητρίου (20/2, 19.00) με στόχο την πρόκριση στον τελικό και η προπονήτρια του συλλόγου των Ολυμπιονικών, Άννα Σαλούστρου, σχολίασε για τους αγώνες:
«Έξι χρόνια μετά φέρνουμε ξανά τον πανελλήνιο στις καλύτερες ομάδες νεανίδων της ΕΣΠΑΑΑ. Είμαι πολύ περήφανη για την απόφαση μου να έρθω και γίνω μέρος αυτή της οικογένειας, να δουλέψω με αυτά τα κορίτσια και να έχω διοικήσεις όπως αυτή του κ. Αλεξόπουλου, του συμβουλίου και ενός ανθρώπου που είναι πάντα δίπλα μου, την ζωντανή ιστορία του πανελληνίου τον κ. Μπαρίκο. Που θα φτάσουμε; Μπορεί μακριά... Μπορεί όχι....

Σημασία έχει ότι είμαστε μια οικογένεια με πολύ υγεία, αγάπη για το βόλεϊ, πάθος για αυτό που κάνουμε και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Εύχομαι επειδή τα 6 χρόνια είναι πολλά για έναν σύλλογο με τέτοια ιστορία, από εδώ και πέρα να καθιερώνεται κάθε χρόνο στις καλύτερες ομάδες σε όλα τα επίπεδα.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ