Εκτυπώστε τη σελίδα
03-02-2020 17:11

Στις εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do το «1 Day More 4 Volleyball-Μια ακόμα ημέρα βόλεϊ» (29/2)

Στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Παλαιού Φαλήρου και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο του Tae Kwon Do, θα πραγματοποιηθεί στις 29/2, η κεντρική εκδήλωση της ΕΟΠΕ, για την Ευρωπαϊκή γιορτή του βόλεϊ, «1 Day More 4 Volleyball-Μια ακόμα ημέρα βολεϊ», με παράλληλες εκδηλώσεις σε 14 περιφέρειες της χώρας.

Η σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει ότι η διεξαγωγή της κεντρικής εκδήλωσης στην Αττική του «1Day More4 Volleyball-Μια ακόμα ημέρα βόλεϊ» στις 29 Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Παλαιού Φαλήρου και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο του Tae Kwon Do.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας (C.E.V.) με την Ε.Ο.ΠΕ. και είναι υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Be Active», μία σημαντική πρωτοβουλία για την προαγωγή του αθλητισμού.

Η Ε.Ο.ΠΕ. όπως έκανε το 2016 στη πρώτη έκδοση του «1 Day More4 Volleyball-Μια ακόμα ημέρα βολεϊ», έτσι το 2020 θα λάβει μέρος στο μοναδικό αυτό γεγονός μαζί με τις υπόλοιπες 57 Εθνικές Ομοσπονδίες της Ευρώπης και θα διοργανώσει παράλληλες εκδηλώσεις στις 14 Περιφέρειές της, από τον Έβρο έως την Κρήτη σε συνεργασία με τις Ενώσεις και τις Τοπικές Επιτροπές.

Σε κάθε Ένωση και Τοπική Επιτροπή θα διοργανωθούν εκδηλώσεις και θα λάβουν μέρος όλα τα σωματεία τους με ομάδες ακαδημιών και αθλητών-αθλητριών έως 14 ετών. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν αγώνες με την συμμετοχή βετεράνων, προπονητών, διαιτητών, δημοσιογράφων, γονέων και επαγγελματιών αθλητών-αθλητριών.»