Εκτυπώστε τη σελίδα
28-01-2020 11:51

To όραμα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου και το μήνυμα του Βασίλη Τσιάρτα (vid-pics)

Παρουσία ανθρώπων του αθλητισμού, του πολιτισμού, ανθρώπων του βόλεϊ, του μπάσκετ αλλά και του ποδοσφαίρου όπως ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 Βασίλης Τσιάρτας η διοίκηση του συλλόγου του Α.Π.Ο.Δάφνη Αγίου Δημητρίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και επικοινώνησε στα παιδιά και στους γονείς το όραμα της για το 2020.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Κελέσης μαζί με τους στενούς του συνεργάτες έκανε απολογισμό της πλούσιας δράσης για το 2019, τις επιτυχίες των ομάδων κορασίδων, νεανίδων, γυναικών και τη δημιουργία του τμήματος αγοριών.

«Ολοι μαζί μπορούμε»

Παρουσίασε τις συνεργασίες με σημαντικούς φορείς και επιχειρήσεις, ευχαρίστησε όσους συμπαραστέκονται και υποστηρίζουν με προϊόντα και υπηρεσίες την προσπάθεια της διοίκησης και τόνισε την ανάγκη να γίνει πράξη το σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε».

Την πίτα έκοψε ο πατήρ Αρτέμιος που στο παρελθόν υπήρξε και διαιτητής ποδοσφαίρου και μίλησε για την προσπάθεια που κάνει ο Α.Ο.Π.Δάφνης.

«Συμπαραστάτες στο όραμα»

«Δεν θέλουμε υλική βοήθεια, θέλουμε υποστήριξη για να κάνουμε το όραμα μας πραγματικότητα», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κελέσης και ευχαρίστησε τους επωνύμους φίλους που στηρίζουν τον σύλλογο, τους προπονητές Γιώργο Ιωάννου, Κατερίνα Φαρμάκη, Ελένη Κυριαζοπούλου και Σίσυ Ξένου, τους γονείς για την υποστήριξη και τα παιδιά για την προσπάθεια τους. «O σύλλογος είναι αθλητικός και πολιτιστικός σύλλογος. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και αυτό προάγουμε. Κάθε χρόνο φέρνουμε κοντά μας περισσότερα παιδιά και περισσότερους γονείς και ανθρώπους που πιστεύουν και αυτοί στο όραμα μας. Θέλω να πιστεύω πως ο σύλλογος τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει. Μας εμπνέουν οι άνθρωποι του αθλητισμού και του πολιτισμού. Εχουμε και όρεξη και όραμα και με τη συνδρομή όλων αυτών των επωνύμων ανθρώπων θα προχωρήσουμε μπροστά», είπε ο πρόεδρος.

«Είμαστε όλοι Εθνική Ελλάδας»

Χαιρετισμούς απηύθυναν στα παιδιά ο Βασίλης Τσιάρτας, οι δημοσιογράφοι Βαγγέλης Ιωάννου, Κώστας Ασημακόπουλος, ο Χρήστος Μαργιέλης και ο Χρήστος Τζούρης. «Κυνηγήστε τα όνειρα σας και τους στόχους σας. Μπορεί να μην πετύχετε όλους τους στόχους αλλά θα έχετε κερδίσει πολλά από την προσπάθεια και την ενασχόληση σας με τον αθλητισμό», είπε ο Βασίλης Τσιάρτας και υπενθύμισε με νόημα σε όλους πως «είμαστε Εθνική Ελλάδας».

Επίσης παρουσιάστηκαν προγράμματα υποτροφιών και διακρίσεων για τις αθλήτριες, ενώ δόθηκε η υπόσχεση από το Δήμο Αγίου Δημητρίου για μεγαλύτερη στήριξη κυρίως στο θέμα των αθλητικών υποδομών όπως τα κλειστικά γυμναστήρια.


Την ΕΟΠΕ εκπροσώπησε ο β΄αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Λευτέρης Κογκαλίδης αλλά και η πρωταθλήτρια του μπιτς βόλεϊ Πόλα Κίτσου που είχαν την τιμητική τους.

Η νότα της εκδήλωσης

Το φλουρί έτυχε στο κομμάτι του συλλόγου, ενώ με κλήρωση μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα και μπάλες στα μικρά παιδιά.

Συγκινητική ήταν η παρουσία δύο μουσικών φίλων του συλλόγου, του Σπύρου Καβάδα και του Αλέξανδρου Κοντογιάννη που τη μουσική τους παρέμβαση έδωσαν ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση η οποία και έκλεισε με τα εδέσματα που μοιράστηκαν προσφορά φιλάθλου και μητέρας αθλήτριας του συλλόγου.

 

 

1.jpg11.jpg8.jpg2.jpg4.jpg9.jpg10.jpg6.jpg7.jpg5.jpg3.jpg5f.jpg

 

Media