1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-05-2013 11:44

Μίνι βόλεϊ στη Νέα Ερυθραία

Ο Πανερυθραϊκός Αθλητικός Σύλλογος διοργανώνει (μόνο αγόρια) το 1ο Διασυλλογικό Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Στέλιος Καλαϊτζής» (Ρίτσου και Ολυμπιονικών, Νέα Ερυθραία).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές γεννηθέντες από το 2000 έως το 2004.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν στα γραφεία του Πανερυθραϊκού μέχρι τη Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 στο fax: 2108132090 ή στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στη δήλωση συμμετοχής κάθε ομάδα πρέπει να δηλώσει τα στοιχεία (όνομα και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας) του υπεύθυνου γυμναστή καθώς και του συνοδού που θα φροντίζει για την τάξη και την ασφάλεια των παιδιών.

Κάθε ομάδα θα αγωνίζεται με 3 παίκτες και 1 ή 2 αναπληρωματικούς.

Κάθε Σύλλογος μπορεί να συμμετάσχει το πολύ με 3 ομάδες (12-16 αθλητές). Μετά τη λήξη των συμμετοχών  ενδεχομένως να υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής και 4ης ομάδας.

Κάθε Σωματείο είναι υπεύθυνο για τις ιατρικές βεβαιώσεις των αθλητών του

Ώρα προσέλευσης στο γήπεδο 9:00 και ώρα έναρξης του τουρνουά 9:30. Το τουρνουά προβλέπεται να τελειώσει στις 14:00

Το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων θα καθοριστεί μετά το τέλος των συμμετοχών.


 Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο οργάνωσης του τουρνουά, Μπαρούτα Γιάννη 6948531966, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ