Εκτυπώστε τη σελίδα
13-01-2020 16:32

Έλαμψε το βόλεϊ στο Ranch Christmas Volleyball Tournament στο Σοφικό Κορινθίας (photos)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα, πραγματοποιήθηκε στο Ranch στο Σοφικό Κορινθίας, ένα από τα πιο επιτυχημένα και γνωστά τουρνουά βόλεϊ για τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Το φημισμένο Ranch Christmas Volleyball Tournament που έχει γίνει πια θεσμός, και χαίρει μεγάλης εκτίμησης και συμμετοχής από όλα τα σωματεία του βόλεϊ, διοργάνωσαν για άλλη μια φορά άψογα, δύο σπουδαίοι προπονητές-οικοδεσπότες, ο Στέφανος Πολύζος και η Εφη Μαρτσουκάκη.

Για τρεις μέρες από 27, 28, 29 /12, διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου στο «Ranch», ένας μαραθώνιος αγώνων για κορασίδες και παγκορασίδες που έδωσε την ευκαιρία σε 10 συλλόγους με 140 μικρές αθλήτριες να αγωνιστούν με πάθος, να ζήσουν την χαρά του παιχνιδιού, να μάθουν καλύτερα τα μυστικά του βόλεϊ και να διασκεδάσουν μέσα από την συμμετοχή τους. Οι αγώνες διοργανώθηκαν με την παρουσία διαιτητών και σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠΕ.

Οι 10 ομάδες που συμμετείχαν και αποτελούν ρεκόρ, είχαν μια άψογη φιλοξενία σε ένα εκπληκτικό και ειδυλλιακό περιβάλλον, μέσα στη πανέμορφη φύση και έφυγαν κατενθουσιασμένες με τις βαλίτσες τους γεμάτες από πολύ όμορφες αναμνήσεις, καινούργιες φιλίες, μετάλλια και δώρα.

Οι ομάδες που συμμετείχαν:

Παπάγος

Ν. Βύρωνος

Τυφώνας

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΓΑΛΑΤΣΙ

Deree 1

DEREE 2

ΑΟΔ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ1

ΑΟΔ ΜΕΤΑΜΌΡΦΩΣΗΣ

ΦΟΙΒΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1

ΦΟΙΒΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Στην κατηγορία κορασίδων η κατάταξη ήταν:

1.Παπάγος

2.Φοίβος ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

3 DEREE

Στις Παγκορασίδες είχαμε:

1.Φοίβος ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

2.ΑΟΔ ΜΕΤΑΜΌΡΦΩΣΗΣ

3.ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Tέλος οι διοργανωτές με την σειρά τους ευχαρίστησαν όλα τα σωματεία, τις αθλήτριες, και τους προπονητές που έλαβαν μέρος, και τίμησαν με την συμμετοχή κι την εμπιστοσύνη την διοργάνωση, και έδωσαν νέο ραντεβού σε όλους σε ενα ακόμη σναρπαστικό, «Ranch Volleyball Τournament». 

 

 

Σχετικά άρθρα