1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-05-2013 12:57

Νομικού, Ιβάνοβα και Τζουμάκα στο καμπ της Δραπετσώνας (φωτο-video)

Cannot find volleynews.v2/MINI/2012-13/camp-drapetsona folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MINI/2012-13/camp-drapetsona/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Με την παρουσία της αθλήτριας της Βίλα Κορτέζε, Μαρίας Νομικού, της παίκτριας του Ηρακλή Κηφισιάς, Ιζαμπέλ Ιβάνοβα, αλλά και της πασαδόρου του ΖΑΟΝ Ευγενίας Τζουμάκα, τελείωσε το volleyball camp της Δραπετσώνας, με τις οδηγίες του Ζόραν Κόβαζιτς. Όλες οι αθλήτριες μίλησαν στα κορίτσια και τα βοήθησαν στην προπόνησή τους με μεγάλη όρεξη.
«Από την πλευρά μας, μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι, βλέποντας όλα τα κορίτσια, να επιδεικνύουν τεράστια θέληση και ζήλο στην προπόνηση. Ειδικότερα τα κορίτσια της ομάδας μας, για τα οποία η βελτίωση τους ήταν πολύ μεγάλη και φαινόταν καθαρά ακόμα και με προπόνηση με προπόνηση. Η ικανοποίηση μας, ήταν μεγαλύτερη όταν κληθήκαμε να απαντήσουμε σε πάμπολες ερωτήσεις με κοινό παρανομαστή ''πότε θα γίνει το επόμενο'';

Βλέπαμε τα πρόσωπα των κοριτσιών στο τέλος του καθημερινού 3ωρου προγράμματος να είναι λυπημένα, βλέπαμε τα κορίτσια της ομάδας μας, να τελειώνουν το καθημερινό πρόγραμμα του camp και να συνεχίζουν ακάθεκτα στην προπόνηση του τμήματος άμεσα και όλη αυτή η εικόνα μας γέμιζε με χαρά, κοράγιο και υποχρεώσεις. Υποχρεώσεις, γιατί τα κορίτσια μας απέδειξαν ότι αν τους προσφέρεις κάτι, θα στο επιστρέψουν στο διπλάσιο. Και γι αυτά τα κορίτσια, ναι, θα τους προσφέρουμε αυτά που χρειάζονται, γιατί το αξίζουν.

Κλείνοντας, πρέπει να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον ΑΝΘΡΩΠΟ - ΔΑΣΚΑΛΟ -  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ζόραν Κόβαζιτς, τον οποίο τώρα που τον ζήσαμε από πολύ κοντά, μπορούμε να τον αποκαλέσουμε έτσι και ξέροντας δια ζώσης το πόσο πολύ πολεμήθηκε ο ίδιος και το camp του συλλόγου μας, με απειλές στα παιδιά που είχαν δηλώσει συμμετοχή, να αποχωρήσουν και την αντίδραση του. 

Αυτά τα λίγα για το 1ο volleyball camp του συλλόγου μας και ραντεβού στις οθόνες του υπολογιστή σας, για την επόμενη δράση του συλλόγου μας, πολύ σύντομα», λέει η ανακοίνωση του συλλόγου για τον απολογισμό του καμπ.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ