Εκτυπώστε τη σελίδα
20-06-2019 22:20

Πανελλήνιο Κορασίδων: Πρώτο σερβίς...στο τουρνουά με την συνέντευξη Τύπου των ομάδων (vd)

Με την επίσημη συνέντευξη Τύπου στο κλειστό του Μαρκόπουλου άνοιξε επίσημα η αυλαία της τελικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων, η οποία θα φιλοξενηθεί στα Μεσόγεια το τριήμερο 21-23 Ιουνίου. Στο πάνελ βρέθηκαν οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:


Γιώργος Πλουμίδης (Προπονητής ΟΦΑ Απολλώνιος): «Επιστρέψαμε μετά από 32 χρόνια»

«Καλωσορίζουμε τις ομάδες της Θεσσαλονίκης στην πόλη μας. Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο που βρισκόμαστε σε final-4 κορασίδων τελικής φάσης μετά από 32 χρόνια. Τα κορίτσια δουλεύουν για αυτό δύο χρόνια και ήταν ένας από τους στόχους που είχε τεθεί από πέρυσι.

Έχουμε έρθει δυνατοί, σε καλή κατάσταση για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Έχουμε δουλέψει σκληρά και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Εύχομαι να γίνουν συναρπαστικά παιχνίδια και ο καλύτερος να πάρει το πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση για την απομακρυνση του Γιώργου Δεναξά, η ομάδα του Απολλώνιου δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Εβελίνα Αποστόλου (Αρχηγός ΟΦΑ Απολλώνιος): «Είχαμε ονειρευτεί αυτή την στιγμή»

«Αρχικά να ευχαριστήσω το Μαρκόπουλο για την φιλοξενία. Είμαι πολύ χαρούμενη εγώ και οι συμπαίκτριές μου που είμαστε στην τελική φάση. Ήταν ένας στόχος που τον είχαμε ονειρευτεί από την αρχή της σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Εύχομαι καλά παιχνίδια, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και εμείς οι ίδιες».

Δημήτρης Βαλσαμίδης (Προπονητής ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση): «Σεβασμός στο άθλημα»

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που βρισκόμαστε σε ένα ακόμα final-4, μετά το περυσινό από τις νεάνιδες. Για τις κορασίδες του συλλόγου μας είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα, καθώς είναι η πρώτη φορά που ο Ναύαρχος Βότσης βρίσκεται στη τελική φάση. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και λόγω του καλού επιπέδου που έχει η Ένωση της Θεσσαλονίκης, είμαστε σε καλό επίπεδο.

Ευχαριστούμε το Μαρκόπουλο για την φιλοξενία και εύχομαι όλα να εξελιχθούν καλώς. Υγεία σε όλα τα κορίτσια πρώτα απ’όλα, να το ευχαριστηθούν και βέβαια ο καλύτερος να πάρει το πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες χρειάζονται σεβασμό, πρώτα απ’όλα στο ίδιο το άθλημα και στους πρωταγωνιστές. Ας το έχουμε αυτό στο μυαλό μας και με αυτό το σκεπτικό μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στο μέλλον».

Στέλλα Αντύπα (Αρχηγός ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση): «Είμαστε ενθουσιασμένες»

«Ευχαριστούμε το Μαρκόπουλο για την φιλοξενία. Είμαστε ενθουσιασμένες που είμαστε στο final-4 κορασίδων, διοργάνωση που συμμετέχουμε για πρώτη φορά ως σύλλογος στην τελική φάση. Όλες οι ομάδες είναι σε πολύ καλό επίπεδο και θα γίνουν πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια. Καλή επιτυχία στους 4 φιναλίστ και ας νικήσει ο καλύτερος».

Γιώργος Χρυσομαλλίδης (προπονητής ΑΣ Ελπίς): «Μετά το πανελλήνιο, κλείνει ο κύκλος μου με την Ελπίδα»

Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια στους φιναλίστ. Βλέποντας τα βίντεο και τα ρόστερ, θεωρώ πως είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα κορασίδων της τελευταίας πενταετίας. Η πρώτη μου ευχή είναι την Κυριακή το βράδυ όλοι να είμαστε υγιείς. Οι συνθήκες λόγω της εποχής είναι αρκετά δύσκολες, όμως όλα τα κορίτσια θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να προσφέρουν όμορφο θέαμα.

Αυτά τα παιχνίδια είναι ματς θέλησης, ψυχής και του ποιος το θέλει περισσότερο. Εκεί θα κριθεί ο τίτλος. Ο κύκλος μου στην Ελπίδα άνοιξε το 2013 και ο πρώτος τίτλος ήρθε το 2014 στο Μαρκόπουλο και συγκυριακά εδώ θα κλείσει κιόλας, ανεξάρτητα αν θα πάρουμε τον τίτλο ή όχι. Το 2014 ήταν οι νεάνιδες, ελπίζω και αυτή την φορά να τα καταφέρουμε».

Αναστασία Χριστοδούλου (Αρχηγός ΑΣ Ελπίς): «Τον καλύτερό μας εαυτό»

Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έφθασαν ως εδώ και ένα ευχαριστώ στο Μαρκόπουλο για την φιλοξενία. Είμαστε χαρούμενες που και πάλι είμαστε σε τελική φάση πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εκ μέρους όλων των αθλητριών της Ελπίδας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας όλη τη σεζόν».

Βασίλης Μανθάτης (προπονητής ΑΟ Μαρκοπούλου): «Θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις»

Καλωσορίζω και εγώ όλες τις ομάδες που βρίσκονται μαζί μας και θα λάβουν μέρος στο final-4. Σε όλες αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία τους. Όπως είπε και ο κ. Χρυσομαλλίδης, η τελική φάση φέτος ίσως είναι η πιο αμφίρροπη των τελευταίων 5 χρόνων και όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες. Είναι μία γιορτή και ως προπονητής του Μαρκόπουλου, ευχαριστώ την διοίκηση και τους χορηγούς που έφεραν αυτή την γιορτή στην έδρα μας.

Δύο μήνες δουλεύουμε σκληρά, έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και πιστεύω πως θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Νιώθουμε έτοιμοι και όποιος έχει την ψυχή και την καρδιά θα είναι ο πρωταθλητής. Δεν ξέρω ποιος θα το κατακτήσει, ξέρω όμως πως και οι 4 ομάδες θα προσφέρουν όμορφο θέαμα με πάθος και θέληση. Υγεία σε όλες τις ομάδες. Εύχομαι την Κυριακή το βράδυ να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε». 

Ολίνα Σκουρλή (αρχηγός ΑΟ Μαρκοπούλου): «Έχουμε δουλέψει σκληρά»

«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Θέλουμε να δικαιώσουμε τους κόπους μας και να δικαιώσουμε όλους όσοι μας έχουν βοηθήσει για να φθάσουμε ως εδώ. Έχουμε δουλέψει σκληρά και θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους».

Οι αγώνες θα μεταδοθούν διαδικτυακά από το sportsonair.gr.

Το πρόγραμμα του final-4

1η αγωνιστική - Παρασκευή 21 Ιουνίου
18.00: ΑΣ Ελπίς - ΟΦΑ Απολλώνιος 20.30: ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση - ΑΟ Μαρκοπούλου

2η αγωνιστική - Σάββατο 22 Ιουνίου
18.00: ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση - ΑΣ Ελπίς 20.30: ΑΟ Μαρκοπούλου - ΟΦΑ Απολλώνιος

3η αγωνιστική - Κυριακή 23 Ιουνίου
18.00: ΟΦΑ Απολλώνιος - ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση 20.30: ΑΣ Ελπίς - ΑΟ Μαρκοπούλου

 

 

Media

Σχετικά άρθρα