Εκτυπώστε τη σελίδα
03-06-2019 12:55

ΕΣΠΕΔΑ: Πρωταθλητής Παμπαίδων ο Μίλωνας με MVP τον Κωνσταντακόπουλο

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς με πολλές ανατροπές αλλά και εξαιρετικές φάσεις, η γηπεδούχος ομάδα του Μίλωνα επικράτησε με ανατροπή 3-2 (19-25, 25-17, 23-25, 25-19, 15-11 σε 115) του Αστέρας Νίκαιας  αν και έχανε 1-2 και κατέκτησε τον τίλτο του φαιναλ-4 Παμπαίδων ΕΣΠΕΔΑ.

Φίλαθλοι και γονείς, και των δύο ομάδων, γέμισαν το κλειστό του Μίλωνα και δημιούργησαν μια πολύ όμορφη αθλητική ατμόσφαιρα με τύμπανα και κόρνες.

Μίλωνας (Γεωργούντζος): Καραμπάγιας , Ζαγγογιάννης, Κωνσταντακόπουλος , Αναγνωστόπουλος (ακραίοι), Παπαδάκ,Τσαντίλας, Λογοθέτης (λ), Βεργαδής, Βελής, Μηλιώνης, Μπουρτζινάκος, Αφεντουλίδης, Ηλίας.ΑστερςΝίκαιας (Μαρούλης- Μάγγος) Καούνης, Ψελτούρας, Αντωνόπουλος , Ρούσσας, Παπαδόπουλος Θ., Μακρής, Κάνταρης (λ) Μώρος (λ), Νικολάρας, Παπαδόπουλος, Ιωαν. Ρύσης, Τσουκάνης.Διαιτητές: Τοψιδέλης Παντέλης, Κατσιάρας Κων/ος, Φούντος Ηλίας

Τρίτος ο Ολυμπιακός

Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε την 3η θέση κατέκτησε ο Ολυμπιακός που νίκησε την Πετρούπολη με 3-2 σετ (25-17,22-25,19-25,25-14,15-12).

Κατόπιν ψηφοφορίας αναδείχτηκαν οι καλύτεροι αθλητές της διοργάνωσης

Καλύτερος πασαδόρος: Μακρής (Αστέρας Νίκαιας)

Καλύτερος επιθετικός : Καούνης (Αστέρας Νίκαιας)

Καλύτερος υποδοχέας : Καντζάρης (Αστέρας ν Νίκαιας)

Καλύτερος μπλοκέρ : Παπαδάκης (Μίλωνας)

MVP : Κωνταντακόπουλος ( Μίλωνας)

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο ειδικός γραμματέας της ΕΣΠΕΔΑ Σαρατσόπουλος Ρωμύλος και το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ιατρόπουλος Χάρης, ο πρόεδρος του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ Πέτρος Παπαχατζής, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Τσάκωνας Φάνης, ο ΠΟΠ/ΕΣΠΕΔΑ Πλήθης Γιάννης, καθώς και πλήθος φιλάθλων, αθλητών, παραγόντων και γονιών που καμάρωσαν τους μικρούς αθλητές και με έντονο παλμό ενίσχυαν την προσπάθειά τους.

Σχετικά άρθρα