1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-06-2019 12:55

ΕΣΠΕΔΑ: Πρωταθλητής Παμπαίδων ο Μίλωνας με MVP τον Κωνσταντακόπουλο

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς με πολλές ανατροπές αλλά και εξαιρετικές φάσεις, η γηπεδούχος ομάδα του Μίλωνα επικράτησε με ανατροπή 3-2 (19-25, 25-17, 23-25, 25-19, 15-11 σε 115) του Αστέρας Νίκαιας  αν και έχανε 1-2 και κατέκτησε τον τίλτο του φαιναλ-4 Παμπαίδων ΕΣΠΕΔΑ.

Φίλαθλοι και γονείς, και των δύο ομάδων, γέμισαν το κλειστό του Μίλωνα και δημιούργησαν μια πολύ όμορφη αθλητική ατμόσφαιρα με τύμπανα και κόρνες.

Μίλωνας (Γεωργούντζος): Καραμπάγιας , Ζαγγογιάννης, Κωνσταντακόπουλος , Αναγνωστόπουλος (ακραίοι), Παπαδάκ,Τσαντίλας, Λογοθέτης (λ), Βεργαδής, Βελής, Μηλιώνης, Μπουρτζινάκος, Αφεντουλίδης, Ηλίας.ΑστερςΝίκαιας (Μαρούλης- Μάγγος) Καούνης, Ψελτούρας, Αντωνόπουλος , Ρούσσας, Παπαδόπουλος Θ., Μακρής, Κάνταρης (λ) Μώρος (λ), Νικολάρας, Παπαδόπουλος, Ιωαν. Ρύσης, Τσουκάνης.Διαιτητές: Τοψιδέλης Παντέλης, Κατσιάρας Κων/ος, Φούντος Ηλίας

Τρίτος ο Ολυμπιακός

Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε την 3η θέση κατέκτησε ο Ολυμπιακός που νίκησε την Πετρούπολη με 3-2 σετ (25-17,22-25,19-25,25-14,15-12).

Κατόπιν ψηφοφορίας αναδείχτηκαν οι καλύτεροι αθλητές της διοργάνωσης

Καλύτερος πασαδόρος: Μακρής (Αστέρας Νίκαιας)

Καλύτερος επιθετικός : Καούνης (Αστέρας Νίκαιας)

Καλύτερος υποδοχέας : Καντζάρης (Αστέρας ν Νίκαιας)

Καλύτερος μπλοκέρ : Παπαδάκης (Μίλωνας)

MVP : Κωνταντακόπουλος ( Μίλωνας)

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο ειδικός γραμματέας της ΕΣΠΕΔΑ Σαρατσόπουλος Ρωμύλος και το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ιατρόπουλος Χάρης, ο πρόεδρος του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ Πέτρος Παπαχατζής, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Τσάκωνας Φάνης, ο ΠΟΠ/ΕΣΠΕΔΑ Πλήθης Γιάννης, καθώς και πλήθος φιλάθλων, αθλητών, παραγόντων και γονιών που καμάρωσαν τους μικρούς αθλητές και με έντονο παλμό ενίσχυαν την προσπάθειά τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ