1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2019 14:35

Λάμψη στην γιορτή βράβευσης «Only 4 Stars» στον Αγ.Στέφανο (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή, η τελετή βράβευσης «Only 4 Stars» του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου, που είχε στόχο να γιορτάσει το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων του συλλόγου.

Στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο Αγίου Στεφάνου έδωσαν το παρών, μικρές και μεγάλες αθλήτριες, οι προπονητές οι έφοροι, οι γονείς και φυσικά οι φίλοι του συλλόγου, οι οποίοι ήταν όλοι εκεί.

Στην εκδήλωση φιλοξενήθηκαν και βραβεύθηκαν τα μέλη της εθνικής ομάδας Πετοσφαίρισης Καθιστών Αθλητών που αποτελεί επίσημο Παραολυμπιακό Άθλημα, οι οποίοι μας γνώρισαν το «Sitting Volleyball» μέσα από ένα όμορφο παιχνίδι, με τη συμμετοχή της γυναικείας μας ομάδας, και την καθοδήγηση των προπονητών τους κ. Μιχάλη Ψαρόπουλου και κ. Ζωής Γονιού

Επίσης, στην τελετή μίλησαν για το βόλεϊ και τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό οι παρακάτω γνωστές προσωπικότητες του χώρου: ο κ. Μαυρικίδης Σταύρος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών, ο κ. Κυριάκος Καμπερίδης, Α’ προπονητής της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού, η κ. Σοφία Αγγελάκη, βετεράνος πρωταθλήτρια, η κ. Πέννυ Ρόγκα, αρχηγός της ομάδας του Παναθηναικού, η κ. Μαρία Καλαρά, προπονήτρια ομάδων της Α1 και Α2 κατηγορίας.

Ακολούθησε επίδειξη δεξιοτήτων όλων των ομάδων του συλλόγου και σύντομος απολογισμός από τους εφόρους, με τις μικρούλες αθλήτριες των τμημάτων του μίνι-βόλεϊ να «κλέβουν την παράσταση» με το ταλέντο τους και την τσαχπινιά τους.

Στη βράβευση παραβρέθηκαν: ο. Διονύσης Ζαμάνης, δήμαρχος Διονύσου, ο κ. Παναγιώτης Τσούκας, αντιδήμαρχος, ο κ. Αχιλλέας Δελαγραμμάτικας, πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, ο κ. Χρήστος Σύλλας, πρόεδρος ΚΕΠ ΕΟΠΕ & Γ. Γραμματέας ΕΣΠΑΑΑ, οι κύριοι Στράτος Βαρδής, Γιώργος Ζαφειρόπουλος, Γκουμά Ντικουμάνα, Αλέξανδρος Πάλσιν, αθλητές της εθνικής ομάδας sitting volleyball, και η βοηθός προπονητή της ομάδας κ. Ζωή Κοσμόγλου, o κ. Κρητικός Αθανάσιος υπ. δημοτικός σύμβουλος, κ.α.

Μάλιστα η διοίκση του ΑΟ Αγ. Στεφάνου ευχαρίστησε με ανακοίνωση της «Όλοι εμείς στον Α.Ο. Αγίου Στεφάνου θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους σπουδαίους προπονητές, αθλητές, διαιτητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στέκονται αρωγοί στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του αθλήματος».

1.jpg2.jpg4.jpg3.jpg

Σχετικά άρθρα

  • Διακόσια παιδιά έπαιξαν Street volley στον Αγ. Στέφανο (video)
    Με σύμμαχο τις ιδανικές καιρικές συνθήκες και με 200 παιδιά να παίζουν στα οκτώ ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα διεξήχθη το Σάββατο 9/11 το 1ο τουρνουά Street Volley στον Άγιο Στέφανο.
  • Ο Ερασιτέχνης Άρης βράβευσε τις ομάδες γυναικών και νεανίδων
    Την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Volleyleague, τίμησε χθες η διοίκηση του Ερασιτέχνη Άρη, στην αίθουσα Aris Sports Café του «Κλεάνθης Βικελίδης» παρουσία εκπροσώπων του Δήμου της Περιφέρειας, της ΓΓΑ, της ΕΠΕΣΘ, της ΕΟΠΕ, χορηγών και πολλών φιλάθλων του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου.
  • Η Παναγιώτα Τουρσούγκα βράβευσε την Στέλλα Χριστοδούλου
    Πριν την έναρξη του 1ου ημιτελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και των Μακεδόνων (3-0) στο "Μελίνα Μερκούρη", η πρώην διεθνής αθλήτρια και παλιά δόξα του Παναθηναϊκού και του ΖΑΟΝ, Μπούλα Τουρσούγκα, βράβευσε την MVP της 22ης αγωνιστικής Στέλλα Χριστοδούλου.
  • «Είμαστε τυχεροί με Καραμπέτσο, φέρνει τρελές ιδέες για τη σωτηρία της ΕΟΠΕ»
    Στη λαμπερή βραδιά όπου η ΕΣΑΠ τίμησε τους χορηγούς της ο Παντελής Ταρνατόρος επιχείρησε να μεταδόσει αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον της Ενωσης των ΤΑΑ αλλά ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος έχοντας νωρίτερα συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής ήταν με πεσμένο το ηθικό για το μέλλον της ομοσπονδίας.
  • Αγ. Στέφανος: Τουρνουά μίνι βόλεϊ και κοπή πίτας
    Το περασμένο Σάββατο, πραγματοποιήθηκε το 9ο Τουρνουά Μίνι-Βόλεϊ του Αθλητικού Ομίλου Αγίου Στεφάνου που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου, στο κλειστό γήπεδο της περιοχής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ