Εκτυπώστε τη σελίδα
18-05-2019 14:09

Αντωνιάδη:«Κλειδώσαμε την πρόκριση και περιμένουμε τον αντίπαλο μας»

Μετά τη λήξη του σημαντικού αγώνα, Αιγάλεω-ΓΕ Ηρακλείου 3-1 γα την 2η αγωνιστική του προημιτελικού ομίλου Κορασίδων, οι δύο τεχνικοί δήλωσαν:

Αγγελική Αντωνιάδη ( Αιγάλεω): « Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την νίκη και την πρώτη θέση. Οι αθλήτριες μου φάνηκαν ψύχραιμες και έκαναν την ανατροπή στο τρίτο σετ αν και έχαναν με 7-11 ενώ στη συνέχεια βρήκαν ρυθμό και πήραν την νίκη.

Με αυτό το αποτέλεσμα «κλειδώσαμε» την πρωτη θέση στον ομιλομας και περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας στο νοκ άουτ ματς της Κυριακής. Συγχαρητήρια στην ΓΕΗ για την μαχητικότατη ομάδα της και της ευχόμαστε καλή συνέχεια.»

 Ο βοηθός του Γιώργου Μενδρινού, Νίκος Προύφας που κοουτσάρει την ΓΕΗ, δήλωσε: « Για μας ήταν καθοριστική η απώλεια του τρίτου σετ. Είμαι υπερήφανος για την εμφάνιση των κοριτσιών. Προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Αφήνουμε πίσω το ματς με το Αιγάλεω και συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα του Σαββάτου με την Δεξαμενή,   οπου η νίκη θα μας δώσει την δεύτερη θέση.»

 φωτο Δημητρης Αντωνάκης

Σχετικά άρθρα

  • Βαλκανικό κοριτσιών Κ17: Έτοιμη η Εθνική για την πρεμιέρα
    Νωρίς το μεσημέρι έφτασε η αποστολή της Εθνικής παγκορασίδων στην Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας (περίπου 250 χιλιόμετρα νότια του Βελιγραδίου).
  • Βαλκανικό κοριτσιών Κ17: Με 13 άσσους η Ελλάδα κατέκτησε την τρίτη θέση
    Η εθνική παγκορασίδων (Κ17) επικράτησε με 3-0 της Ρουμανίας και κατέλαβε την 3η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα (που ήταν ταυτόχρονα και ο 1ος προκριματικός γύρος του Ευρωπαϊκού) που ολοκληρώνεται σήμερα στην Άγκυρα.
  • Στα «μπλέ» για πέμπτη χρονιά η Λίτσα Κράνη
    Την ανανέωση για πέμπτη χρονιά με την Λίτσα Κράνη, ανακοίνωσε η ομάδα του Αιγάλεω. Η 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82) που έχει αλματώδη εξέλιξη, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στην Πρι Λιγκ. Μάλιστα ήταν καθοριστική η συμβολή της, όταν αντικατέστησε επάξια, την άτυχη Εύα Μανώλικα η οποία είχε τραυματιστεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.
  • Φινάλε στη συνεργασία του Γιώργου Μενδρινού με την Γ.Ε.Η.
    Mετά από δύο εξαιρετικά επιτυχημένες αγωνιστικές σεζόν ο επιτυχημένος προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΓΕΗ στην Α2 γυναικών που τερμάτισε στην δεύτερη θέση του Ά ομίλου, Γιώργος Μενδρινός, αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλος στη συνεργασία του με την ομάδα του Ηρακλείου.
  • Απόδραση θρίλερ της Λαμίας απο το Αιγάλεω με 2-3
    Εντυπωσιακή η Λαμία σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της στην Πρι Λιγκ στο Αιγάλεω με 2-3 και πλησίασε στον πόντο τον τρίτο ΖΑΟΝ,τον οποίο υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.