1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-05-2019 15:06

Πάρτι του βόλεϊ το τουρνουά του Ερμή Ηγουμενίτσας

Σε μια τεράστια γιορτή του βόλεϊ, ένα μεγάλο πάρτι, εξελίχθηκε το τουρνουά-θεσμός «Mini Volley Cyclon-Savas Thomazos», που διοργάνωσε ο Ερμή Ηγουμενίτσας στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Τσιάβου».Γ

Τετρακόσια και πλέον παιδιά από τις Ακαδημίες του Ερμή, αλλά και σχεδόν το σύνολο των συλλόγων της Δυτικής Ελλάδας επί τρεις ώρες, δημιούργησαν ένα πολύχρωμο μωσαϊκό στο κλειστό γήπεδο χαρίζοντας μοναδικές εικόνες, πολλά χαμόγελα και μπόλικη αισιοδοξία για το αύριο του αθλήματος.

Ενθουσιασμός για Γκλιγκόροβιτς, Μοντάνο, Ανδρεάδη

ΑνδρεάδηΚι αν για όλα τα παιδιά η χαρά του παιχνιδιού δύσκολα συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο, η αλήθεια είναι ότι η παρουσία των Μαντλέιν Μοντάνο, Μπίλιανα Γκλιγκόροβιτς, Ανδρέα Ανδρεάδη, στο τουρνουά έδωσε ένα διαφορετικό κίνητρο σε όλους τους συμμετέχοντες

.Οι δύο μεγάλες κυρίες του αθλήματος με την σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έγιναν ένα με τα παιδιά, απόλαυσαν την κάθε στιγμή μαζί τους και στο φινάλε συμμετείχαν σε ένα ξεχωριστό αγώνα, όπου όλα τα παιδιά χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν στο κεντρικό γήπεδο με διαιτητή τον Ανδρέα Ανδρεάδη.

Μάλιστα ήταν ένα από τα λίγα παιχνίδια στα οποία συμμετείχε ο Ανδρέας και δεν υπήρξε ούτε μια διαμαρτυρία για τις υποδείξεις του διαιτητή, παρόλο που το τελικό σκορ ήταν 3-3.

Η διοίκηση του Ερμή Ηγουμενίτσας εξέφρασει για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες της στην Μαντλέιν, την Μπίλιανα και τον Ανδρέα που τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά και προσέφεραν τεράστια χαρά στα παιδιά,καθώς και τον Σάββα Θωμάζο, ο οποίος για μια ακόμη φορά στήριξε υλικά και ηθικά το τουρνουά και χωρίς τη δική του υποστήριξη δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε αυτή τη γιορτή.

Η προσφορά των εθελοντών και του Σάββα Θωμάζου

Ειδική μνεία οφείλουμε να κάνουμε στους εθελοντές οι οποίοι δώσανε την ψυχή τους για αυτή την επιτυχημένη διοργάνωση, ενώ ως διοίκηση εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό -Περιφερειακό Τμήμα Ηγουμενίτσας και στον γιατρό κ. Κωστή που παρείχαν τις υπηρεσίες τους στους αθλητές και αθλήτριες, τον Μιχάλη Μπέζα για το υπέροχο γεύμα που προσέφερε στο Filakas - Hotel αλλά και τους Λαμπρο Σιωζιο, Ανδρέα Γόγολο, Δημήτρη Τσώτο, Άκη Πανταζή, Σπύρο Βασσία, Σοφία Ζώνιου, Ανθούλα Αλεξίου, Ανέστη και Γιώργο Χανδρινό, τις αθλήτριες απο το τμήμα 20 plus για την υποστήριξη τους ... και φυσικά τα σωματεία που μας τίμησαν με τους αθλητές και αθλήτριες τους: Α.Σ. ΒΟΛΙΣ, Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Α.Σ. ΕΛΠΙΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΛΟΥΡΟΣ volley, Φ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, Α.Ο. ΓΟΥΒΙΩΝ, Α.Ο. ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ, Α.Σ.Κ. ΘΙΝΑΛΙ, ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ..

Τέλος η διοίκηση του Ερμή ευχαριστεί για την παρουσία τους όλους τους γονείς , συγγενείς των αθλητών-τριών, τους Βουλευτές Θεσπρωτίας κ. Κάτση Μάριο, κ. Γιόγιακα Βασίλη, τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Λώλο Ιωάννη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρτίνη (οι οποίοι έδωσαν και τα αναμνηστικά στα σωματεία και τους αθλητές τους), τους χορηγούς της ομάδας κ. Χριστάκη Κωνσταντίνο και κ. Ντούμα Απόστολo που παρευρέθηκαν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή.

 Απαντες έδωσαν με μεγάλη χαρά ραντεβο στο Kids Volleyball Festival 2020.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ