Εκτυπώστε τη σελίδα
06-05-2019 18:08

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Ranch cup στο Σοφικό Κορινθίας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Πάσχα, πραγματοποιήθηκε στο Ranch στο Σοφικό Κορινθίας, ένα απο τα πιο επιτυχημένα και γνωστά τουρνουά βόλεϊ για αναπτυξιακές ηλικίες.

Το τουρνουά που έχει γίνει πια θεσμός και χαίρει μεγάλης εκτίμησης και συμμετοχής απο ολα τα σωματεία διοργανώνουν ο Στεφανος Πολυζος και η Εφη Μαρτσουκάκη.

Από Μ.Τρίτη εως και Μ.Πέμπτη, διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου στο «Ranch» 24 αγώνες και έδωσαν την ευκαιρία σε πάνω από 170 μικρές αθλήτριες να αγωνιστούν, να ζήσουν την χαρά του παιχνιδιού....και να διασκεδάσουν μέσα από την συμμετοχή τους . Οι αγώνες διεξήχθησαν με διαιτησία και ακολουθώντας τους κανονισμούς της ΕΟΠΕ.

Οι ομάδες είχαν μια άψογη φιλοξενία σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον μεσα στην φύση και έφυγαν με τις βαλίτσες τους γεμάτες ωραίες ανυμνήσεις ,καινούργιες φιλίες, μετάλλια και δώρα! Οι ομάδες που συμμετείχαν με σειρά κατάταξης:

ΚΟΡΑΣΊΔΕΣ

ΓΑΙΑ ΣΠΑΤΑ

ΑΕΚ

ΦΟΊΒΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

ΚΑΠΑΝΔΡΊΤΙ 

 

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΧΑΝΙΩΝ

ΓΑΙΑ ΣΠΑΤΑ

ΠΑΛΛΗΝΗ

Γ.Σ ΠΕΤΡΟΎΠΟΛΗΣ

Α.Ο.ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ

ΝΗΑΡ ΗΣΤ

Τέλος οι διοργανωτές με δελτίο Τύπου που εξέδωσαν, αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν ολα τα σωματεία τις αθλήτριες και τους προπονητές που έλαβαν μέρος και τίμησαν με την συμμετοχή κι την εμπιστοσύνη την διοργάνωση και δινουν αθλητικό ραντεβού σε όλους στο επόμενο «Ranch Volleyball Τournament». 

1.jpg2.jpg4.jpg3.jpg