1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-05-2019 19:19

Τετρακόσια παιδιά έπαιξαν βόλεϊ με θέα τον Λυκαβηττό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μίνι βόλεϊ φέστιβαλ στην πλατεία Πρωτομαγιάς, με την βροχή που έκανε την εμφάνισή της να μην είναι αρκετή για να χαλάσει αυτή τη γιορτή του βόλεϊ που στήθηκε στο Πεδίον του Άρεως.

Το δελτίο Τύπου της Ε.Ο.ΠΕ.:

Παρά τον άστατο καιρό, πλήθος μικρών παιδιών και γονέων βρέθηκαν στην πλατεία Πρωτομαγιάς στο Πεδίον του Άρεως για τη γιορτή του Mini Volley Festical - Be Active 2019.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Ε.Ο.ΠΕ. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έδωσε για άλλη μία φορά την ευκαιρία στα παιδιά που συμμετείχαν να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα, στο πανέμορφο πράσινο του Πεδίου του Άρεως και με θέα τον Λυκαβηττό. Από νωρίς το πρωί, η πλατεία Πρωτομαγιάς κατακλύστηκε από 400 και πλέον παιδιά, τα οποία και χωρίστηκαν σε ομάδες και έπαιξαν βόλεϊ στα 15 ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που είχαν στηθεί, με την μουσική να συμπληρώνει το όμορφο σκηνικό στην πλατεία Πρωτομαγιάς. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, οι οποίοι τιμήθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την συνολική προσφορά και στήριξή τους στο άθλημα. Την απονομή στην κ. Δούρου έκανε ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Λευτέρης Κογκαλίδης και στον κ. Συναδινό ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής. Στην εκδήλωση ήταν και ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Α.Ο. Μαρκοπούλου Πάρης Ευαγγελίου.

«Με μεγάλη χαρά βρεθήκαμε στο ανανεωμένο Πεδίο του Άρεως, για άλλη μία αθλητική εκδήλωση, το Mini Volley Festival, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, την οποία ευχαριστούμε» υπογράμμισε, ερωτηθείσα σχετικά, η Ρένα Δούρου και συνέχισε:

«Πλέον και με τούτη την εκδήλωση, γίνεται φανερό ότι οι πολίτες μπορούν να χαρούν το δημόσιο, ανοικτό σε όλους, ασφαλές Πάρκο. Ένα πάρκο - χώρο αθλητικών, πολιτιστικών, ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Ένα πάρκο για το οποίο δουλέψαμε όλοι μαζί τα τελευταία 4.5 χρόνια. Όλοι μαζί διασφαλίζουμε τη συνέχεια: ένα δημόσιο πάρκο για τους πολίτες και το περιβάλλον. Ένα πάρκο αντάξιο της Αθήνας και της Αττικής» ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της.

Από την Πάτρα και σωματεία από όλη την Αττική έδωσαν το παρών στη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ, ενώ την Ε.Ο.ΠΕ. εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος Λευτέρης Κογκαλίδης, ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριςο Χαλβατζής, ο ταμίας Τάκης Καβαλλιεράκης, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Νίκος Σοφιανός και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Νίκος Μπουτσορής, Παναγιώτης Λακασάς, Κώστας Γκούντας, Παύλος Καραμαρούδης, Παναγιώτης Γεωργούντζος, οι Π.Ο.Π. Όλγα Χατζηδημητρίου, Παναγιώτης Τσότρας και ο τιμ μάνατζερ Βαγγέλης Περόπουλος. Στην διεξαγωγή του τουρνουά συνέβαλαν με την παρουσία τους 16 διαιτητές του συνδέσμου Αθηνών και Ανατολικής Αττικής και ένας του συνδέσμου Πειραιώς, ενώ παρεβρέθηκε και ο πρόεδρος του ΣΥ.Δ.ΠE.Α.Α.Α. Δημήτρης Ονόπας. 

Το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π. Παναγιώτης Πελεκούδας, ο οποίος αφού έπαιξε με τα μικρά παιδιά, φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε αυτόγραφα.

1.jpg2134353.jpg2134349.jpg2.jpgdourou.jpg2134380.jpg4.jpg6.jpg2134347.jpg2134348.jpg2134367.jpg5.jpgsinadinos.jpg3.jpg2134382.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ