1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2019 13:52

«Πράσινο» το 1ο Διεθνές τουρνουά Κορασίδων στη Ρόδο με MVP την Τσιούχα

O Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του 1ου Διεθνές Τουρνουά Κορασίδων Vimar που έγινε στη Ρόδο, καθώς κέρδισε την Α.Ε. Λεμεσού με 3-0 σετ.

Οι «πράσινες» σε ένα ακόμη εξαιρετικό, από πλευράς ποιότητας, παιχνίδι, κατάφεραν να κερδίσουν τα δυο πρώτα σετ στις λεπτομέρειες, ενώ στο 3ο με τη ψυχολογία στα ύψη το κέρδισαν άνετα και εύκολα. Έτσι τα κορίτσια της κ. Γονιού σήκωσαν στο Παλέ ντε Σπορ Καλλιθέας, το τρόπαιο του Τουρνουά, αφού πρώτα το αφιέρωσαν σε ένα μικρό παιδί που χάθηκε άδικα.

MVP του Διεθνούς Τουρνουά αναδείχθηκε η Τσιούχα Μαριάννα, η οποία πέραν του τροπαίου κέρδισε και μια δωρεάν συνδρομή στο @Rhodes International Volleyball Camp που θα πραγματοποιηθεί στις 1-7 Ιουλίου στη Ρόδο από την εταιρεία Volleylink Sport Agency.Στον μικρό τελικό η Progetto Argentario Vollei κέρδισε την διοργανώτρια ομάδα του Φοίνικα με 3-0 σετ, επίσης σε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, με τις Ιταλίδες να είναι τεχνικά άριστες, αν και είχαν δυο αθλήτριες τους ανέτοιμες λόγω ίωσης. Πάντως τα κορίτσια του Φοίνικα, πάλεψαν το ματς και πήραν τα θετικά σχόλια όλων

.Συνοπτικά τα αποτελέσματα του Τουρνουά

:1ος Ημιτελικός: ΑΕΣΠ Φοίνικας- Α.Ε. Λεμεσού 1-3

2ος Ημιτελικός: Παναθηναϊκός Α.Ο.- Αρτζεντάριο Βόλεϊ 3-2

Μικρός Τελικός  ΑΕΣΠ Φοίνικας - Αρτζεντάριο Βόλεϊ 0-3

Τελικός:  Παναθηναϊκός Α.Ο.- Α.Ε. Λεμεσού 3-0

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ