1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-03-2019 13:46

Ο Γ.Σ.Κερατέας μάζεψε 100 παιδιά από τον Δήμο Λαυρεωτικής

Με μεγαλη επιτυχία και την.συμμετοχή 100 παιδιών από το Λαύριο και την Κερατέα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (24/3/2019) το τουρνουά μινι βόλεϊ που διοργάνωσε ο Γ.Σ.Κερατέας στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας.

 

Τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας μίνι βόλεϊ σε αγώνες χωρίς ανταγωνισμό. Την προπονητική ευθύνη είχαν οι προπονητές Μαρία Κρητικού, του Γ.Σ.Κερατέας, και Κυριάκος Σταυρινός του Α.Σ.Λαυρίου που συνεργάστηκαν άψογα και έδειξαν στα παιδιά μερικά από τα μυστικά του αθλήματος.

Η διοίκηση του Γ.Σ.Κερατέας που ανέλαβε το όλο εγχείρημα δια μέσου του προέδρου της Θανάση Ρέρρα ευχαριστεί τον Δήμο Λαυρεωτικής για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και υποσχέθηκε ανάλογες δράσεις και πρωτοβουλίες με σκοπό να κρατηθούν ζωντανοί και λειτουργικοί οι αθλητικοί χώροι της πόλης. Η διεξαγωγή ανάλογων αναπτυξιακων δρασεων θα συνεχιστεί από τον Γ.Σ.Κερατέας και το επόμενο διάστημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ