1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-03-2019 16:41

Τουρνουά Μίνι βόλεϊ απο τον Άθλο Ορεστιάδας

Τουρνουά μίνι βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών διοργανώνει ο Άθλος Ορεστιάδας το Σάββατο 23 Μαρτίου και με την συμμετοχή ομάδων από τον Νομό Έβρου.

Στόχος του τουρνουά ειναι το ευ αγωνίζεσθε των αθλητών και αθλητριών που θα λάβουν μέρος αλλά την σύσφιξη φιλικών δεσμών μεταξύ των συλλόγων του Νομού που καλλιεργούν το βόλεϊ.

Οι σύλλογοι που θα πάρουν μέρος είναι οι Αμαζόνες Μαϊστρου, Α.Ο.Ν.Βύσσας Ορεστιάδας, Εθνκός Αλεξ/πολης, Α.Ο.Τυχερού και Σπάρτακος Διδ/χου. Το τουρνουά θα έχει τον χαρακτήρα της γιορτής του βόλεϊ στην οποία καλούνται οι συμμετέχοντες να  διασκεδάσουν μέσα από το παιχνίδι.

Μάλιστα το δελτίο Τύπου του Αθλου αναφέρει για το τουρνουά:« Θα υπάρχει και μια έκπληξη για όσους επιθυμούν  να μείνουν στον αγώνα των ανδρών μεταξύ του Άθλου Ορεστιάδας και της ΧΑΝΘ που θα ακολουθήσει με την λήξη του τουρνουά  στις 18:00 για την Α2 εθνικής κατηγορία.

Στο τέλος του αγώνα των ανδρών θα γίνει μια κλήρωση με δωρεάν λαχνούς για όσους παρακολουθήσουν τον αγώνα με μεγάλο δώρο ένα κινητό αξίας 130 ευρω και διάφορων άλλων δώρων. Η διοίκηση , οι προπονητές και  οι παίκτες του Άθλου Ορεστιάδας σας προσκαλούν να παραβρεθείτε στις κερκίδες του νέου κλειστού γυμναστηρίου Ορεστιάδας 'ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ' για να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών και αθλητριών του τουρνουά μίνι βόλεϊ αλλά και της ανδρικής ομάδας του Άθλου Ορεστιάδας στον αγώνα με την ΧΑΝΘ.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ