1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2013 13:52

Πήρε Δερμιτζάκη το Μεσολόγγι

Την απόκτηση της 21χρονης ακραίας Κέλλυς Δερμιτζάκη ανακοίνωσε σήμερα η γυναικεία ομάδα της Γ.Ε.Μεσολογγίου. Η Κέλλυ Δερμιτζάκη ξεκίνησε από την Φ.Ε.Ιωαννίνων, στη συνέχεια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή Ιωαννίνων στην Α2, και πέρυσι έπαιζε στον Παναιτωλικό.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής της στη Γ.Ε.Μεσολογγίου η Κέλλυ Δερμιτζάκη σε δηλώσεις της τόνισε: 
«Ήρθα σε μια ομάδα με στόχους για το κάτι παραπάνω και στις πρώτες δοκιμαστικές προπονήσεις που έκανα διαπίστωσα το όμορφο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα αλλά και τη βοήθεια που μπορώ να πάρω για να γίνω καλύτερη μέσα από τη δουλειά που γίνεται στη προπόνηση. Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα παίζω με την ομάδα του Μεσολογγίου, και χωρίς δεύτερη σκέψη είπα το ναι στην πρόταση που μου έγινε. Εύχομαι οι στόχοι που έχει βάλει η ομάδα φέτος να επιτευχθούν και υπόσχομαι πως θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία».

Ο προπονητής της Γ.Ε. Μεσολογγίου Βασίλης Μανθάτης σε δηλώσεις του τόνισε:
«Ήρθε μια αξιόλογη παίκτρια στην ομάδα και διαπίστωσα από τη πρώτη στιγμή ότι μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ και σε συνεργασία με το υπάρχον αξιόλογο υλικό πιστεύω ότι θα πετύχουμε το κάτι καλύτερο τη φετινή χρονιά. Από την πλευρά μου θέλω να της ευχηθώ ότι καλύτερο και σε σύντομο χρονικό θα ανακοινωθούν και κάποιες νέες μεταγραφές που είμαστε σε επαφή αυτό το χρονικό διάστημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ